Nie som dievča, ale cez internet by som topánky nekupoval. Z toho dôvodu, že topánka by mala sedieť na nohu presne, a treba si na to potrpieť, pretože v nej tráviš aj celý deň niekedy. Ak ju vyskúšaš v obchode normálne a potom objednáš, je to v pohode. Ináč by som veľmi neriskoval, každá topánka má iný strih a niekedy je o niečo menšia/väčšia ako tvoja noha, takže na to by som si dal pozor
@1 skoda ze v obchodoch nikdy v zivote nenajdes modely ktore su na nete(teda aspon nie u nas) ... a mozes obehat aj 100 shopov(kto by to robil ) a v pohode sa da do lehoty tovar vymenit, takze by som nakupovanie cez net tak tragicky nevidel
@3 @4 posielať sa im to nebude chcieť nakupujem tak často ako potrebujem a väčšinou to už je také akútne, že tých pár € naviac vyhodím a na dizajne mi až tak nezáleží
na moj vkus prilis lacne - a take mi nikdy dlho nevydrzali.
specialne co sa tyka topanok na podpatku a ciziem - ine nez kozene neberiem, pretoze tie mi vacsinou sedia na prve vyskusanie a myslim si, ze topanky na vysokom podpatku musia perfektne sediet uz v obchode, pretoze inak je to strasne utrpenie.
ale nejake botasky alebo balerinky by som odtial mozno riskla, pretoze s nimi viac ako na sezonu nepocitam a nejakych 15 ci 20 ecok by mi luto nebolo.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
@4 posielať sa im to nebude chcieť nakupujem tak často ako potrebujem a väčšinou to už je také akútne, že tých pár € naviac vyhodím a na dizajne mi až tak nezáleží
specialne co sa tyka topanok na podpatku a ciziem - ine nez kozene neberiem, pretoze tie mi vacsinou sedia na prve vyskusanie a myslim si, ze topanky na vysokom podpatku musia perfektne sediet uz v obchode, pretoze inak je to strasne utrpenie.
ale nejake botasky alebo balerinky by som odtial mozno riskla, pretoze s nimi viac ako na sezonu nepocitam a nejakych 15 ci 20 ecok by mi luto nebolo.