mám jedny topánky na vysokých, ale ich kúpa bola veľká chyba mala som ich cca 3x na sebe, keď som vedela, že nebudem veľa chodiť A neopätkové topánky sú omnoho pohodlnejšie a som aj tak dosť vysoká...
Mala som dvakrát obuté asi lool ale vždy na celý deň a normálne som myslela že skapem. Ako nie je to až tak hrozné ale bolela ma potom hlava a bola som úplne vyčerpaná a všetko. A neviem na tom dobre chodiť ale nebránim sa tomu úplne, no nie som ten typ, ktorý by si mal čo zo svojho šatníka na bežné dni ku opätkom obliecť. Takze tak no
Keď viem že sa veľa nenachodím.. Cítim sa v nich sebavedomejšie a opticky vyrovnávajú moje xká ale na bežné nosenie vôbec nie, nemám rada keď ma obmedzujú v pohybe.
občas nosím. a len 8 cm+ ako píše @3
problém je v tom, že to nie je na celodenné chodenie, nohy ma potom bolia, ale to len preto lebo som ťažká ako slon
Moju priateľku som prosil aby ich nosila ale mala zábavnú podmienku cez prázdniny sme mali byť sami doma na 5 dní a každý deň som mal mať obuté iné topánky od nízkych z plním až po 13 cm ihličky prvý deň 3 hodiny a každý deň o 1 hodinu viac.Prvé štyri dny boli v pohode (5-plné;6,5 ihličky;10hrubé;11ihličky) ale posledný deň 13 cm po 4 hodinách som necítil nohy. Na druhý deň prišli rodičia a mama sa čudovala čo tak čudne chodím .Priateľka od vtedy nosí pár krát do týždňa a ja 1 až 3 krát do mesiaca(pred ňou nik iný ma nesmie vidieť).Dá sa na to zvyknúť a nie som buzerant. .Benefit asi iba u mňa už ma nebolí chrbát a pred tým ma bolel.Tento príbeh je skutočný.
PS.Keď mám opätky mám podväzky aby sa dali rýchlo vyzuť a odopnúť keď by niekto zvonil bežné silonky sa tak nedajú dajší vynález môjho dievčaťa.
ako kedy a na akú pŕiležitosť...nevadia mi, chodiť v nich viem najčastejšie mám doma 12cm ale som v nich dosť vysoká keďže aj bez nich mám 180 ...najradšej by som aj tak chodila všade naboso
Len veľmi výnimočne. Ako nejako extra sa ich noseniu nevyhýbam, ale tenisky sú, samozrejme, vždy pohodlnejšia voľba, takže po opätkoch často nesiaham. A vysoké tých +- 8 cm.
inak ale ono to absolutne neni take hrozne ako sa zda chodit na vysokych opatkoch clovek si velmi rychlo na to zvykne, ja teraz napr casto nosim jedny asi 12 centimetrove, prve dva dni ked som ich mala ma boleli nohy ale teraz vobec nemam problem chodit v nich aj cely den.. fakt sa da na to zvyknut a clovek to potom vobec nevnima ze ich ma. len pri tenkych je problem s dlazbou v meste no
mam take asi 10cm vysoke? ( tipujem, nemerala som) ktore nosim obcas, skoda, ze nie castejsie, lebo ak ich nosim po dlhej dobe, je to nezvyk pre nohy a trocha bolia.... inak mi vyhovuje, a vydrzim vpohode chodit v 4cm cely den a ani o tom neivem, co mam obute
inak ak su topanky fakt dobre spravene (vacsinou tie drahsie ), tak mi nevadi ani ten 10cm opatok, proste pevny opatok, stavba topanky je dobra a svojim sposobom pohodlna, mala som jedny take cierne, a tie som fakt nevnimala, ze mam na sebe... zial, ale zabudla som si ich na vylete a uz ich nemam :/
nosím ich celkom často... kým som si zvykla, trvalo to, ale teraz mi už chodenie v tom nerobí problém a netuším, aké vysoké... okolo 10 cm asi aspoň sa necítim ako krpec
Nosím ich rada, avšak hociako ako iné topánky, podľa toho, na aké mám chuť. Väčšinou preto, lebo je na ne buď vhodná príležitosť alebo vhodne doplnia to, čo mám na sebe. Nevlastním veľa topánok, na podpätku mám asi štvoro - 11, 10, 10 a 8 cm, myslím.
nosievam okolo 9-10 cm.. ..mam pocit ze mam lepsiu postavu potom a kedze vecsinou chodím oblečená dost elegantne saká a tak to ladím viac menej aj k tomu..
nenosím, pretože sa mi to nehodí k štylu oblečenia..
...ale pokiaľ je nejaká priležitosť /rodinna oslava,koniec šk.roka,začiatok,svadba.../ tak niečo kúpim alebo vytiahnem
... ale platformy a do desať centimetrov asi...
..no svadba asi nie aby som si nepolamala nohy pri tancovani
...ale nosim jedine ak v nich viem 100% chodiť..
..a mam rada moju chodidlovu klenbu preto radšej niečo čo ju menej niči rovnako ako moju chrbticu..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
ale nenosim, preferujem pohodlnost
*rady
k téme: ako kedy, ako aké, skôr je to z núdze, že nezoženiem nič decentné nešteklovité, čo nie je balerína
šak aj bez toho chodím jak cock ta načo to zhoršovať
problém je v tom, že to nie je na celodenné chodenie, nohy ma potom bolia, ale to len preto lebo som ťažká ako slon
PS.Keď mám opätky mám podväzky aby sa dali rýchlo vyzuť a odopnúť keď by niekto zvonil bežné silonky sa tak nedajú dajší vynález môjho dievčaťa.
ale obcas si ich dam, ked sa patri. akoze pacia sa mi, to ano.
...ale pokiaľ je nejaká priležitosť /rodinna oslava,koniec šk.roka,začiatok,svadba.../ tak niečo kúpim alebo vytiahnem
... ale platformy a do desať centimetrov asi...
..no svadba asi nie aby som si nepolamala nohy pri tancovani
...ale nosim jedine ak v nich viem 100% chodiť..
..a mam rada moju chodidlovu klenbu preto radšej niečo čo ju menej niči rovnako ako moju chrbticu..