aha som ešte nevidel ten graf, podľa mňa je to pizdovina, 15 ročná ešte nemá čo jebať, aj moja spolužiačka bola na potrate a teraz je zase tehotná ale samozrejme nechodí s nami do triedy, neviem čo si tí zasrani myslia, pre jeden blbý potrat sa môže stať že v budúcnu nebude môcť mať deti
@2 ono chcel som len vyjadriť nesúhlas s tou anketou....to že má dievča 15 a chalan tiež abo koľko...a že čakajú spolu dieťa...to je príliš aj na mňa.....
@18 pretoze ten kamos je nezodpovedny a potrebuje padnut poraidne na hubu. Ak pomozes,potom bude stale otravovat a ozyvat sa len vtedy ked bude potrebovat dostat z kase. Nech sa peken nauci zodpovednosti... a zlize si smotanu sam.
Podla mna je to len forma akehosi vyskumu... proste postoj ludi k potratom, sexualnej aktivite mladych alebo skor teenagerov.
Inak odpovede sa ani mne nepacia, respektive ani jedna sa nehodila ku mne (ale to je logicke) len mi tam chybala odpoved, ze ano ale nie preto ze holka ma 15 ale preto ze to je kamarat a ked teraz nema peniaze tak mu pomoct ale s tym ze tie prachy vrati hoc aj postupne.
Btw nikto z vas nevie ako to s tym tehotenstvom je(ak je to skutocnost) kedze nehody sa stavaju vzdy.
čo máte s tým že 15-tky nemajú čo sexovať????veď povolená hranica je UŽ od 15...no ale tak dá sa povedať že chalan keď rátame, že má asi tak nejako ako Tomáš, tak bol dosť blbý keďže by už mal byť skúsenejší a dávať si väčší pozor....a tiež si myslím, že Tomáš tú anketu založil preto, aby sa dozvedel názory ostatných....pri tom sa však určite rozhodne sám...
mno neviem, ale podla mojho skromneho nazoru to je len nafingovany, umely problem... podla mna by sa tomas nepytal takymto sposobom, len mu islo o to, kto ma aky nazor na takuto vyhrotenu situaciu... mozno som mimo, ale toto si myslim
anketa bola trochu nevydarený spôsob, tiež som v prvom momente bola prekvapená, že to založil Tomáš, ale...keď sa pri ankete nedá nič napísať, tak som si zahlasovala
a tiež by som zvolila také niečo ako napísal Chavez.
Neviem čo sa mu do toho sorry, seriete. Jeho portál, jeho kód, jeho peniaze. Jeho voľný čas a ešte raz, jeho peniaze!. Už len tú grafiku toho grafu pre birdz zakúpil or spravil. Má plné právo si sem dať aj otázky typu, kde pôjde na večeru a akej farby si má zobrať ponožky. Neni to trocha drzé sa do tohto vystarievať "prečo?" Ak elwinko dokážeš v živote to, čo tomáš, môžeš byť právom rozhorčený, ak si zatial nič také nedokázal, je to skutočne len tvoja vec, že sa ti to nepáči a že si urodzene "rozhorčený".
Napíš o tom blog, ako si rozhorečný, 2 minuty budeš zaujímavý, užiješ si svojích 5 minút slávy a potom bude nasledovať len trapas... alebo sa odhlás a choď von a neprežívaj to tak.
povedal som pol zlého slova na Tomášovu prácu??čo??ani pol slova ohľadom toho, čo robí..robil alebo bude robiť...si zjavne mimo...ak potrebuješ vysvetliť, tak mi napíš TSku a ja Ti to vysvetlím ako malému 5 ročnému chlapcovi...
Ty vole...to sa naozaj neoplatí písať žiadne fórum, lebo takíto motáci a mudrlanti sa snažia len znepríjemniť deň, nič iné...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
co proti tomu mas?! nerozoberaj to ak sa ti to nepaci nehlasuj a nevyjadruj sa..
je to cisto tomasova vec ci sem da anketu alebo nie... nakoniec ty si na jehoserveri
moj nazor dat peniaze ved deti nemozu plodit deti
nabuchat 15 rocnu to je ako nocna mora...
a k teme: v podstate ma to nejake neirituje..len sa mi nepacia tie moznosti ale kazdopadne ak je to blizky kamos, tak preco nepomoct bliznemu svojmu?!
Chalan si narobil, nech si aj platí. Keby mal viac rozumu, tak by sa nič nestalo, ale asi nemal. A pätnástky nemajú čo sexovať.
Inak odpovede sa ani mne nepacia, respektive ani jedna sa nehodila ku mne (ale to je logicke) len mi tam chybala odpoved, ze ano ale nie preto ze holka ma 15 ale preto ze to je kamarat a ked teraz nema peniaze tak mu pomoct ale s tym ze tie prachy vrati hoc aj postupne.
Btw nikto z vas nevie ako to s tym tehotenstvom je(ak je to skutocnost) kedze nehody sa stavaju vzdy.
@24 vystihla si podstatu môjho rozhorčenia
@25 neboli Ta hlava od tolkeho pchania sa do riti?
@26 jasne... ...unika Ti podstata...to bude vekom...
@27 takýto spôsob je podľa mňa nevhodný....stále mierim na tú anketu...nie som proti fóru..
a tiež by som zvolila také niečo ako napísal Chavez.
povedal som pol zlého slova na Tomášovu prácu??čo??ani pol slova ohľadom toho, čo robí..robil alebo bude robiť...si zjavne mimo...ak potrebuješ vysvetliť, tak mi napíš TSku a ja Ti to vysvetlím ako malému 5 ročnému chlapcovi...
Ty vole...to sa naozaj neoplatí písať žiadne fórum, lebo takíto motáci a mudrlanti sa snažia len znepríjemniť deň, nič iné...