@5 chúda moje- to hádam nemyslíš vážne- však máš len 12 rokov a rastieš do krásy- neboj sa to prejde a ak nie, poviem ti to čo hovorím všetkým, čo nie sú spokojné so sebou- Plastická chirurgia existuje
ja suhlasim iba z polovice lebo .. niektore baby su fakt take .. :/..aale ja uricte nie proboha ..sak ted s ami paci tayk boy.. ale moc ho nepoznam iba ho akzdy den vidma..aale ja vjem ze je v poho..ale ekby nebol..kks..aabo namyslenych nemam rada !!..
nepáči sa mi na tom, že ženy si takto svoju hlúposť ospavedlňujú mužskou hlúposťou. dnes to už s kľudom môže platiť aj naopak. mnoho chalanov dbá iba na svoj výzor, lebo babám to stačí.
@19 jj...niektorí chalani v triede si celé prestávky češú vlasy.. je to haluz.. ale pritom zaberú celé zrkadlo a ja tam musím čakať!!!! : disappointed:
To je troska hnusne nie ? Make up, sminky a co ja viem ake doplnky vobec nie su lacna zalezitost a dievcata to robia pre koho ? Pre chalanov ktori ich oznacia za sliepky.... no to je vtipne vazne Normalne mi ich zacina byt luto jak citam tie vase reakcie
A ked je chalan namysleny narcisticky blb to je akoze v pohode ? A to je kazdy treti...................
jaj hej ze na 6. den stvoril Boh Cloveka. Ked ho stvoril pozrel nanho a povedal "Je to velmi dobre", a dal mu meno Adam. No Adam bol sam a tak poprosil Boha aby mu stvoril partnerku. I stvoril Boh zenu a ked sa na nu pozrel len sucho skonstatoval "Ved ona sa domaluje"
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
A stačí si sadnúť do MHD a vidím, počujem ba dokonca cítim všetkých bystrozrakých ,,inteligentov,, pre ktorých sa ženy snažia byť príťažlivé.
Niekedy je to na smiech, ale častejšie mi je do plaču.
Ale o to je príjemnejšie, keď stretnem chlapa/chalana, čo reaguje na moje slová a dokonca mi dokáže oponovať.
(pozerám na nich jak sliepka na zrno-taký vedia byť chutný)
A ked je chalan namysleny narcisticky blb to je akoze v pohode ? A to je kazdy treti...................
@stormmast3r
Prečo Boh stvoril prvého Adama? vždy sa musí začať od nuly
Boh stvoril Adama. Neskôr zistil, že má na viac
Boh si vykračuje po raji a teší sa ako všetko pekne urobil. Vtom zakopne a zanadáva si "Kurva!" a slovo sa stalo telom
=D