už asi mesiac vkuse sa toto deje a ja absolutne nechápem čo to má znamenať . jednoducho vždy keď sa pozriem na hodinky je buď 10:10 alebo 18:18, 15:15 a tak, chapete... zo začiatku prvé dni že ok no veď náhoda ale keď sa to deje už mesiac možno aj viac ta
že buď preháňaš a pozeráš sa na čas aj v iných intervaloch, alebo zámerne ignoruješ iné intervali a všímaš si len tieto pretože sú zaujímavejšie ... ďalej je možnosť že máš vnútorné hodiny nastavené tak že ti podvedomie káže myslieť na čas iba v daných ,,časových číslach,, ... potom je tu ešte veľmi vysoko nepravdepodobná (až nereálna) vec a tou je že je to znamenie z hora a už len posledná možnosť, celé je to výmysel
@2 tak najreálnejšia možnosť je asi druhá "že máš vnútorné hodiny nastavené tak že ti podvedomie káže myslieť na čas iba v daných ,,časových číslach,, " ale to potom budú tie vnútorné hodiny nejak moc presné keď proste to sa isto nedá že stále sa pozriem na hodiny presne o hodinu a jednu minútu ja neviem celé je to divné
seriózne ale, mne sa to stávalo pred dvoma rokmi tiež
ale len nejaké obdobie a potom už nie. neviem či to fakt náhoda alebo som ignorovala iné časy a zapisovala som si do pamäte len tie, ktoré boli takéto zvláštne, až som tie predchádzajúce celkom vytesnila a zdalo sa mi, že sa pozerám len na tie zvláštne...doteraz netuším,ale tiež ma to desilo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
no vidis
ale len nejaké obdobie a potom už nie. neviem či to fakt náhoda alebo som ignorovala iné časy a zapisovala som si do pamäte len tie, ktoré boli takéto zvláštne, až som tie predchádzajúce celkom vytesnila a zdalo sa mi, že sa pozerám len na tie zvláštne...doteraz netuším,ale tiež ma to desilo
@18
plačem