Dnesžijúce ženy strácajú sebaúctu a súdnosť, keď sa bez hanby podkladajú mužom. Častokrát sú dotieravé a neschopné pochopiť, že nemajú šancu. Sú príliš sabasineuvedomujúce a nedbajú na to, že predovšetkým, ale nie za každej okolnosti, muž má byť iniciáto
zato dnesni muzi su uzasni vsakze??? neznasam ked niekto zovseobecnuje. kazdy je samostatne mysliaci jedinec s moznostou volby a nespravaju sa vsetci podla nejakej sablony.
nemyslim si, zeby to za tvojich mladych cias nebolo. bolo to proste tak, ze to zeny asi tak vo velkom neukazovali. podla mna je to ako s neverou. ta tu stale bola, len sa o nej tolko nehovorilo a nevedelo ako teraz
@klaudiqaaa ale tak to podla mna neni ze by chalani cakali.. teda ja hovorim podla seba, ked mam zaujem tak nevaham, ked nemam zaujem tak ho proste nemam, neznamena to ze cakam ze baba prva zacne, znamena to ze nemam zaujem a to dnes niektore nevedia pochopit, a vtieraju sa a vtieraju..
nehádž všetky do jedného vreca, pretože to, že Ty na nejakú takú natrafíš, neznamená, že sú všetky také...
za Tvojich mladých čias boli možno dievčatá viac cudnejšie a keď sa tomu raz tak vtedy naučili, určite im to ostalo aj dodnes... sú to Tvoje rovesníčky tak ak to bolo tak, ako vravíš, mali by mať podobné zmýšľanie ako Ty aj v dnešnej dobe
To, že dnešné mladé dievčatá sú také si myslím, podľa Tvojho veku, že by Ťa zaujímať nemalo nie? Alebo snáď si chcel zbaliť nejakú o 100 rokov mladšiu holku ako Ty a neuspel si? Alebo Ti náhodou nejaká taká nedá pokoj? Bohužiaľ... od komunistov sa zmenilo veľa vecí a jednou z nich je aj mentalita... tomu nezabrániš a nepomožeš ani tým, že to tu budeš zbytočne rozťahovať...
a okrem toho, stále sa dajú v dnešnej dobe nájsť ,,normálne´´ dievčatá... len sa nesmieš na všetky pozerať zakomplexovane
ja si myslim, ze mas pravdu...tie pičoviny, že muži by iba trtkali jak zajace a že myslia aba vtakom už dávno neplatia...dnes uz naopak muzi musia krotit zeny
no ale ja mám odkiaľ vedieť či má chlapec záujem alebo nie? Veď každý je iný a ja nepatrím medzi tie typy čo by sa vtierali, a preto keď vidím, že nerobí prvé kroky, tak na to kašlem... A vždy aj tak nakoniec zistím, že chlapec bol len hanblivý a bál sa spraviť prvý krok... Preto už stále keď mám nejaký objav, tak s ním idem na pohárik
ale máš pravdu, niektoré holky to proste nevedia pochopiť.. a na vašom mieste by som to takým typom povedala narovinu ...veď vás to nebolí a ich to aj tak skôr či neskôr prejde
@0 súhlasím s tebou... tiež by ma to zaujímalo..... to asi fakt nepochopím, prečo sú niektoré také hlúpe.... Hlúpost je vlastnosť, ktorá ma dokáže naštvať
Asi som sa v úvode zle vyjadril, keďže som do kategórie vtieravých zahrnul paušálne všetky dnešné ženy. Prirodzene, nemyslel som to tak, skôr šlo o to, ako sa svet a zmýšľanie zmenili a chcel som poukázať na to, že pri hľadaní partnera sa úlohy vymieňajú. Nechcel som uraziť nijakú cudnicu.
@klaudiqaaa sak to, ale z vlastnej skusenosti hovorim ze niektore baby su take, ze im to poviem ze nemam zaujem, a nechcu to pochopit.. a to co hovoris, tak ked je chlapec hanblivy, tak ser nanho, nechces preca dakeho hanblivca :p
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
No do riti, teraz si ma odhalil! Toto mi už neurob, sľúb mi to!
Možno by si mal skúsiť iné drogy.
Si šiši? Dnes som si dal Metaxu a víno. Keď pijem whisky, nezakladám debilné diskusie.
Sa mi tak marí, že párkrát sa Ti prihodilo aj po tomto moku.
Každopádne, CH3CH2OH skoro vždy pôsobí ako CH3CH2OH.
nehádž všetky do jedného vreca, pretože to, že Ty na nejakú takú natrafíš, neznamená, že sú všetky také...
za Tvojich mladých čias boli možno dievčatá viac cudnejšie a keď sa tomu raz tak vtedy naučili, určite im to ostalo aj dodnes... sú to Tvoje rovesníčky tak ak to bolo tak, ako vravíš, mali by mať podobné zmýšľanie ako Ty aj v dnešnej dobe
To, že dnešné mladé dievčatá sú také si myslím, podľa Tvojho veku, že by Ťa zaujímať nemalo nie? Alebo snáď si chcel zbaliť nejakú o 100 rokov mladšiu holku ako Ty a neuspel si? Alebo Ti náhodou nejaká taká nedá pokoj? Bohužiaľ... od komunistov sa zmenilo veľa vecí a jednou z nich je aj mentalita... tomu nezabrániš a nepomožeš ani tým, že to tu budeš zbytočne rozťahovať...
a okrem toho, stále sa dajú v dnešnej dobe nájsť ,,normálne´´ dievčatá... len sa nesmieš na všetky pozerať zakomplexovane
Ja, naopak, alkohol len a len odporúčam i schvalujem.
ale môže byť aj to že má záujem ale hanbí sa, nie?..
no ale ja mám odkiaľ vedieť či má chlapec záujem alebo nie? Veď každý je iný a ja nepatrím medzi tie typy čo by sa vtierali, a preto keď vidím, že nerobí prvé kroky, tak na to kašlem... A vždy aj tak nakoniec zistím, že chlapec bol len hanblivý a bál sa spraviť prvý krok... Preto už stále keď mám nejaký objav, tak s ním idem na pohárik
ale máš pravdu, niektoré holky to proste nevedia pochopiť.. a na vašom mieste by som to takým typom povedala narovinu ...veď vás to nebolí a ich to aj tak skôr či neskôr prejde