na tej prvej fotke vyzera ako Joker, inak mi hrozu nenahana.
kazdy kazducky jedenkrat ked sa vyskytne takato sutaz, pisu sa o tom clanky, je to tak obohrane ze nejaka ta moralna mesidz straca vyznam. ale fora sa o tom stale zakladaju, ako keby to bola novinka, to je fajn
inake elite model look nie je o hľadaní ideálu krásy, ale o hľadaní najvešiakovitejšieho vešiaka na oblečenie. modelky sú dnes o tom, aby si ich nikto na móle nevšimol, pretože sa nás snažia presvedčiť, že to oblečenie je tak skvelé, že vie chodiť aj samé.
no neviem podla mna tie dievčatá nevyzerajú vobec hrozne, skôr naopak, ruky majú tenké ale stehná primerané, a ide o súťaž modeliek, tie musia byť štíhle ak chcú mať prácu...látka je drahá, treba s ňou šetriť to je biznis.
tie ruky... veď to keby som ju chytila, tak ju rozpučím ako zhnité jablko, presne tak vyzerá, pripomína mi to koncetračný tábor a nie súťaž krásy... ale ináč je to na smiech, aspoň vidieť, akí sú ľudia sprostí, no uznajte, hento krehké podvyživené dievčatko s rukami ako moje palce na nohách je krásne?
to ste ešte asi nevideli naozajstnú anorektičku, ani tí ktorí ten článok napísali....je dosť chudá, to áno, ale nemyslím si, že je anorektička...a náhodou je pekná
Celý birdz pozná všetky diagnózy a ak je dievča chudé, je anorektička, ak je tučné, je to dzivák, ktorý sa prežiera lebo je piča a ukladá si tuky na dobu ľadovú.
Akoby to niekoho tu aj zaujímalo, musí si každý rypnúť do niečoho takého, keď o tom každý tak veľa vie a hlavne vidia, aké sú nechutné. Ak by sa prechádzala 80 kilová moletka po móle, čo by ste na to povedali?
"Och, tá vyzerá zdravúčko, určite papá to najlepšie"
niektorí ľudia maju geneticky danú istú postavu (aj keď on by kus mohla pribrať keby chcela, ale jej vec ) a mimochodom, nie každá žena sa narodí s mierami 90 60 90 to že nejaka žena je chudá a nemá prsia, neznamená že je anorektička a drží diéty, ale proste taká je a nič s tým nespraví..
Toto je ešte nič. Počula som, že ideálom krásy sa mal stať chlap, ktorý je model ale zároveň aj modelka. Jednoducho ak niekde potrebujú modelku, tak sa namaľuje a keď potrebujú modela, tak je nenamaľovaný.
črty tváre pekné...ako neodsudzujem jej postavu každý ma nejakú...len to ze je to dane za ideal krásy...bežne devy čo majú jednoducho v krvy ženské tvary sa potom môžu trápaiť....kôli zejto spolocnosti co uz nevie co si vymyslieť
videla som to, ona povedala že svojej štíhlej postave vďačí génom a športu.. myslím že v bežnom živote by ju možno nikto nepovažoval za peknú ale inak je pekná do tváre.. len mohla by aspoň tych 10 kg pribrať.. ale inak neodsudzujem.. a inak to ked má niekto chude ruky a dlane potom vyzeraju tak smiesne velke pri tych chudych rukach..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
53 komentov
kazdy kazducky jedenkrat ked sa vyskytne takato sutaz, pisu sa o tom clanky, je to tak obohrane ze nejaka ta moralna mesidz straca vyznam. ale fora sa o tom stale zakladaju, ako keby to bola novinka, to je fajn
Kľudne by som jej požičala štvrtinu mojej veľkosti...
90. roky sú dávno preč
ale pre mňa za mňa... jak je livo
aj keď uznávam, trochu telesného tuku by jej len prospelo
inak mne sa dievcina paci
Celý birdz pozná všetky diagnózy a ak je dievča chudé, je anorektička, ak je tučné, je to dzivák, ktorý sa prežiera lebo je piča a ukladá si tuky na dobu ľadovú.
Akoby to niekoho tu aj zaujímalo, musí si každý rypnúť do niečoho takého, keď o tom každý tak veľa vie a hlavne vidia, aké sú nechutné. Ak by sa prechádzala 80 kilová moletka po móle, čo by ste na to povedali?
"Och, tá vyzerá zdravúčko, určite papá to najlepšie"
"Tá jebnutá si pomýlila mólo s bitúnkom?!"
btw. Fuck off with this system
to nie ale čo je moc to je moc...
vážim dvakrát ako ona a chcem pribrať
no nič, idem sa najesť