Poznate niekto trampling???Hlavne dievcata boli by ste ochotne spravit za peniaze???Ako to vnimate???Je to horsie ako sex za paniaze,alebo nie???Ako by ste sa zachovali kebyze spoznate niekoho kto to ma rad???
@silviaaa
takto to funguje a ver ci nie na nete sa na takychto foto alebo video da fakt slusne zarobit a na tej tvojej foto by ti nebolo vidno ani do tvare na takychto foto neni tvar podstatna ibaze chces byt modelka
V akom zmysle by to malo byt ,horsie' nez sex za peniaze, wtf?
Ale zas brala by som to ako dzouk, keby ma na to niekto nahovoril, a potom by som mala blby pocit pred tym clovekom, ze nie sme nejako dusevne connected v tejto zalezitosti, predpokladam.
Pokiaľ to dotyčnému človeku robí dobre, prečo nie? Ale určite nie za peniaze, s nie nemám s tým skusonosti. Pokiaľ niekoho milujem, tak chcem aby mu bolo dobre, nech je to hoci jako odletené.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
mam s tym uz viac skusenosti ale vecsinou profi ale od niekoho z ulice este nie cize zaujem by tam urcite bol
az take zle????to urcite neni
si len o troska vedla ale da sa to aj takto
mam aj bic inak
zas to nezer az tak,ale aj to sa da
takto to funguje a ver ci nie na nete sa na takychto foto alebo video da fakt slusne zarobit a na tej tvojej foto by ti nebolo vidno ani do tvare na takychto foto neni tvar podstatna ibaze chces byt modelka
Ale zas brala by som to ako dzouk, keby ma na to niekto nahovoril, a potom by som mala blby pocit pred tym clovekom, ze nie sme nejako dusevne connected v tejto zalezitosti, predpokladam.
ja si myslim ze sex za peniaze je horsie ako toto