@salkoo divila by si sa.
Je o tom aj dokument špeciálme o trans v US army. Oni majú asi nejakú úchylku byť v armáde alebo čo.
Btw dalo sa to čakať.
Trumpove hodnoty sú jasné a netají sa nimi.
Je mi to jedno, dokonca som až mierne rád. Zákaz služby v armáde je v pohode horšie je keby prikazoval službu v armáde ako v niektorých Európskych štátoch kde im sloboda jednotlivca nič nehovorí.
@salkoo v roku 2014 to bolo 15,5k ludi....
Podla mna by mali byt ludia vdacny ze niekto chce braniť svoju krajinu a je uplne jedno ci to je zena/muz alebo transgender
Su to ludia, ktori chcu zaujat, ako vojak by som nedokazal zverit zivot noekomu takemu, vojaci musia mat medzi sebou vztah a takyto clovek to tam narusuje.
Necitala som podrobnosti, ako sa miuto preboha podarilo naformulovat tak, aby to nebolo absolutne protiustavne a proti nejakym federalnym zakonom?
A myslim si, ze je to nechutny krok.
Hoci takisto neviem pochopit, preco sa Americania tak hrnu do armady (okrem vychodiska z nezamestnanosti atd) a obzvlast, preco sa trans ludia hrnu do armady.. Ale nesuhlasim s tym, aby im bolo zakazane do nej vstupit. + samozrejme berme do uvahy osoby, kt. najprv vstupia do armady a potom sa rozhodnu pre tranziciu.
Plus trans ludia mi nepridu ako nejako psychicki vyrovnani jedinci..nevravim,ze ostatni,ktori sa do vojska hlasia su..ale proste pri tych trans ludoch je tam vacsia pravdepodobnost
transgender ľudia neexistujú.
transgender je názov dočasného stavu v ktorom sa človek nachádza keď je v procese prechodu od pohlavia ktorým bol k pohlaviu ktorým chcel byť.
robiť z nich samostatnú kategóriu len všetko zbytočne komplikuje.
armáda nepotrebuje komplikácie lebo armáda je na riešenie ultimátnych komplikácií. zmysluplné rozhodnutie teda.
nech najprv vyriešia seba, potom sa môžu zapojiť k organizácií ktorej účelom je riešiť neriešiteľné.
@narazuvzdornaa hrnu sa lebo napríklad mladým ľuďom sú po nejakých pár rokoch v armáde odpustené fees za vysoké školy (čo je celkom dosť peňazí) teda aspoň toto mi ako hlavný dôvod uviedol jeden konkrétny američan
Also, nesúhlasím s tým. A trump je proste kus chuja.
Zmiešané pocity. Na jednej strane som za zrušenie armád ako takých a obzvlášť nie som nadšený z toho, ako si vo svete počínajú armády jedného značne vplyvného impéria (intervencionizmus = dáva živnú pôdu teroristickým skupinám).
Čiže tak ako nie som zástancom feminizmu typu Clintonovej #ImperialismForHer, ktorý sa prejavuje ako "potrebujeme viac žien na postoch pilotiek dronov a bombardérov", tak nie som zástancom tohto typu trans-inkluzivity.
Ale, samozrejme, Drumpf je neskutočný blb, to je už klasika.
by to v armáde mali asi ťažke ... ale zase, keď urobia psychotesty, tréning tak prečo nie .. veď ak sú patrioti, ľubia svoju vlasť, tak ju budú chrániť tak isto dobré ako ostatní aj keď može byť u niekotrých špekulanstvo, že im armáda zaplatí premenu pohlavia no.. (sa mi zda že som to niekde čítal že to platí)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Je o tom aj dokument špeciálme o trans v US army. Oni majú asi nejakú úchylku byť v armáde alebo čo.
Btw dalo sa to čakať.
Trumpove hodnoty sú jasné a netají sa nimi.
Je mi to jedno, dokonca som až mierne rád. Zákaz služby v armáde je v pohode horšie je keby prikazoval službu v armáde ako v niektorých Európskych štátoch kde im sloboda jednotlivca nič nehovorí.
Podla mna by mali byt ludia vdacny ze niekto chce braniť svoju krajinu a je uplne jedno ci to je zena/muz alebo transgender
Je to nebezpecne...
A myslim si, ze je to nechutny krok.
Hoci takisto neviem pochopit, preco sa Americania tak hrnu do armady (okrem vychodiska z nezamestnanosti atd) a obzvlast, preco sa trans ludia hrnu do armady.. Ale nesuhlasim s tym, aby im bolo zakazane do nej vstupit. + samozrejme berme do uvahy osoby, kt. najprv vstupia do armady a potom sa rozhodnu pre tranziciu.
transgender je názov dočasného stavu v ktorom sa človek nachádza keď je v procese prechodu od pohlavia ktorým bol k pohlaviu ktorým chcel byť.
robiť z nich samostatnú kategóriu len všetko zbytočne komplikuje.
armáda nepotrebuje komplikácie lebo armáda je na riešenie ultimátnych komplikácií. zmysluplné rozhodnutie teda.
nech najprv vyriešia seba, potom sa môžu zapojiť k organizácií ktorej účelom je riešiť neriešiteľné.
Also, nesúhlasím s tým. A trump je proste kus chuja.
Čiže tak ako nie som zástancom feminizmu typu Clintonovej #ImperialismForHer, ktorý sa prejavuje ako "potrebujeme viac žien na postoch pilotiek dronov a bombardérov", tak nie som zástancom tohto typu trans-inkluzivity.
Ale, samozrejme, Drumpf je neskutočný blb, to je už klasika.
by to v armáde mali asi ťažke ... ale zase, keď urobia psychotesty, tréning tak prečo nie .. veď ak sú patrioti, ľubia svoju vlasť, tak ju budú chrániť tak isto dobré ako ostatní aj keď može byť u niekotrých špekulanstvo, že im armáda zaplatí premenu pohlavia no.. (sa mi zda že som to niekde čítal že to platí)