čaute ( zas ) stal sa vám niekedy nejaky trapas pri sexe ? ja som čítal jeden text, a bolo v ňom písané že muž robil ženskej orál a ona si pri tom nejako prdla a vyšlo z nej hovno, posrala sa, zomieral som smiechom
keď som raz mala priateľa, ale fakt len raz tak sme sa tak nejak ňuňkali a keď sme boli viac vyzlečení ako oblečení vošla spolubývajúca to bol asi jediný trapas ktorý môžem s vami zdieľať, lebo inak som nesexovala (čo je trapas samo o sebe )
@unwritten ja nie som strašne vážna ale.
a pochopila som, že to malo pôsobiť vtipne. léén... (si dovolím myslieť) keď už o sebe niečo takéto tvrdíš (aj keď zo srandy), tak to voľakde v sebe aj máš.
ale je to len môj názor a možná domnienka.
...mne sa stala este davnejsie taká celkom vtipná príhoda..ked som so svojou ex kukal na film, boli sme obaja vyzlečení a na posteli sme mali misu s ovocim a slahackou ..a tak som obcas popri filme striekol na nu zo slahacky..a namacal si do toho to ovocie...no a odtrhol som si hrozno ..a ako som nim "tam" prechadzal hore dole..tak zrazu ..vcuc...a bolo dnu..a teraz situacia..ja strasne smiechy..ona smrt v ociach..no a haluz bola..ze jak som ho chcel vybrat tak ono sa to tocilo na jednom mieste..tak sme sa zacali smiat na tej predstave, ze co by jej povedal lekar keby za nim dosla s hroznom v pipine ale potom som to skusil este raz..a nejak sa mi to podarilo vylovit..tak odvtedy si davam pozor na ovocie A ja mam vlastne kopu trapasov a veselych zazitkov..ale neviem ci by bolo vhodne ich sem pisat
Ale najviac asi, keď vo mne zostalo niečo čo tam zostať nemalo a nešlo to vytiahnuť. Prvých 10 minút mi to prišlo strašne smiešne, a potom som si uvedomila, že tie svaly viem ovládať.
keď mi ex robila prvý krát orál tak som sa jej pekne nesebecky spýtal že či sa jej mám(môžem) spraviť do úst...odpoveď bola že jasné...tak som to urobil a v tom sa začala dusiť ale to keby vidíte tak sa tiež smejete ja som sa šúlal na zemi od smiechu inak prežila to
@mayben s tou poslednou byvalou, sa mi stalo ze sme sli od nas na koncert do bystrice, co je nejakych 130km, a cestou sme stihli vypit flasu rumu.tak sme zatiahli zavesy, zamkli dvere a samozrejme zacali robit prasaciny...najskor len nahe fotky..a picoviny..ale nakoniec sme sa dostali k tomu ze sme boli obaja nahí a ona sedela na mne..lenze, ani jeden z nas netusil ze revizorka ma kluce od toho u seba...tak sa zrazu otvorili dvere..odtiahol zaves..a vsetci traja..sme uplne zamrzli..podla mna sa nam aj vsetkym zastavilo srdce na chviliu...a ona ze .. "no, ale toto snad nemyslite vazne, okamzite sa oblecte" a odisla..a za dve minuty sa vratila..prisla nas zjebat lenze hociako sa snazila byt vazna ..kutiky sa jej triasli cely cas tak nam hovorila ze by mohla spravit to ze da odstavit vozen vo zvolene, a da nam vyplatit kompletnu dezinfikaciu ..ale skoncilo to len zjebom a nech sa to uz viac neopakuje
...a potom este su take tie nechutne trapasy D Ale prezrad mi aj ty nieco, aj ja chcem vediet pikosky
@psychomanson chcem viac!!!! toto ma neskutočne bavii! fakt by si mal piisať blogy o tomto! alebo napiiš rovno knihu! ...ja asi ani nemám nejaké trapasy...neviem..aspoň nič také extra na teba sa neťahám určo tedaaa! ....max. čo mi exova mamka videla holú riť, bo sme dototo a ja som sa otočila zadkom k dverám a išla som si obliecť gate..no a ona v tom vošla do izby.. ale zachovala sa profesionálne..hodila poker face a tvárila sa, že nič nevidela
Ked ma pri sexe pristihla moja babka. Bolo to o druhej rano, bol som v najlepsom a vtedy zobudila a otvorila oci. Ale mala Alzheimera takze sa to nastastie ututlalo.
bolo ich viac ...
tak napr. raz sme si to užívali vonku za obchodom jedným na kapote jedného auta ... jeho kamaráta ... a v tom sa tam vynorila asi skupina jeho 6tich kamošov a jeden z nich bol majiteľ toho auta. Na druhý deň ráno som šla do obchodu a tam moje silonky a stretla som toho majiteľa a on, že jak sa mám, že kedy mu prídem naspäť vyklepať kapotu lebo sme ju kúsok "popučili" či jak sa tomu nadáva.
niečo, čo možno poznáte aj z vlastných skúseností ... urobil sa, šťastné 2minúty, vytiahol ho, bol prasknutý, hrôza až do rána, ráno prvý zákazník lekárne som ja a kupujem escapele
držať decembeaver je trapas sám o sebe
o ďalšie sa nebudem radšej deliť
nevedel som prestať tak som si zodral zvršok a potom to štípalo jak sviňa inak odporúčam chytiť za kundu ženu ak ste mali predtým niečo štiplavé na prstoch mne sa to raz podarilo a tá ťapa revala ako drak
mne sa stalo ze sme boli doma sami ja moja uz ex a este aj kamos dosol a pustal si hudbu na plne gule dole v obyvacke a ja som s nou hoe soustal a on to stisil aby ju pocul a ona nanho huci nech to zapne a on ze je to pokazene a zhukol som ja a on ze uz to ide uz to ide a jeho reakcia ked sme dosli dole no mne sa tak trosku postavil a potom este ked sme si to rozdavali v aute a chuj kamos si dal dole gate a otlacil mi rit na okno akurat v tom najlepsom mna skoro drblo
Ja nwm ktorým mam začať.. ale dajme tomu že jak som sa miloval so svojou ex. ak som jej po jendej polohe (zo zadu) povedal že nech ide na stol.. Logicky každého by napadlo že sadnuť si.. no a ona vyšla naň a klakla si na kolen a prehla sa pričom bola otočená smerom zo zadu ku mne no a vtedy nastal ten výbuch smiechu... Aleboo... ja nwm klasika.. ale to niesu trapasy to skôr ja robim aby bola sranda.. dajme tomu... ked som sa spravil tak som t ostriakol na ucho, čelo.. alebo tak.. alebo ked kamoška sedela na postel ia už si davala ponožky som ju buchol po lici s .. Pejlorom... atd take somarinky klasicke.. sranda na to spomínam... alebo ked som bol raz veľmi opitý som zaspal.. a som sa zobudil na to, že niečo po mne skáče.,.. :3 alebo na jednej party pod tobogánom na nas pozeral jeden ujko.... prv spal lebo bol o pitý a za pol hodinu sa nejak prebral a čisto fascinovaný,... btw. boli sme od neho možno 9 m. :3 atd...
...ráno po análnom sexe s nejakou babou (meno neviem, nekomentovať) som zaliezol do sprchy. kým som sa sprchoval, tak si milé dievča chcelo uľaviť, ale posralo sa a keď chcela rýchlo zahladiť stopy, aby nebol trapas, tak si zadnicu a okolie utrela do prvej veci, čo našla a hodila ju dole z postele... vyliezol som zo sprchy, prisadol si na posteľ, obliekol si nohavice, pokecal, posrandoval, toto tamto... reku kde mám košeľu? kde len môže byť? košeľu som našiel, zdvihol, roztiahol a skoro sa zgrcal! Reku dievča sorry, ale toto je čo? ... po chvíľke červenania sa a zatĺkania mi kápla božskú a ja som sa tak nejak rozosmial a nechal to tak... len ráno cesta v električke bez košele iba v riflovke bola trochu divná...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
67 komentov
dobre ze si upresnil
posmiali sme sa, dali sme si pusu, posmiali sme sa zas a pokračovali sme
(keď si ja )
a pochopila som, že to malo pôsobiť vtipne. léén... (si dovolím myslieť) keď už o sebe niečo takéto tvrdíš (aj keď zo srandy), tak to voľakde v sebe aj máš.
ale je to len môj názor a možná domnienka.
môj milý ty na mňa myslíš aj v noci?
preto sa mi štikútalo a nedalo sa mi zaspať...aha
Ale najviac asi, keď vo mne zostalo niečo čo tam zostať nemalo a nešlo to vytiahnuť. Prvých 10 minút mi to prišlo strašne smiešne, a potom som si uvedomila, že tie svaly viem ovládať.
A zlomili sme posteľ
...a potom este su take tie nechutne trapasy D Ale prezrad mi aj ty nieco, aj ja chcem vediet pikosky
tak napr. raz sme si to užívali vonku za obchodom jedným na kapote jedného auta ... jeho kamaráta ... a v tom sa tam vynorila asi skupina jeho 6tich kamošov a jeden z nich bol majiteľ toho auta. Na druhý deň ráno som šla do obchodu a tam moje silonky a stretla som toho majiteľa a on, že jak sa mám, že kedy mu prídem naspäť vyklepať kapotu lebo sme ju kúsok "popučili" či jak sa tomu nadáva.
držať decembeaver je trapas sám o sebe
o ďalšie sa nebudem radšej deliť
...ráno po análnom sexe s nejakou babou (meno neviem, nekomentovať) som zaliezol do sprchy. kým som sa sprchoval, tak si milé dievča chcelo uľaviť, ale posralo sa a keď chcela rýchlo zahladiť stopy, aby nebol trapas, tak si zadnicu a okolie utrela do prvej veci, čo našla a hodila ju dole z postele... vyliezol som zo sprchy, prisadol si na posteľ, obliekol si nohavice, pokecal, posrandoval, toto tamto... reku kde mám košeľu? kde len môže byť? košeľu som našiel, zdvihol, roztiahol a skoro sa zgrcal! Reku dievča sorry, ale toto je čo? ... po chvíľke červenania sa a zatĺkania mi kápla božskú a ja som sa tak nejak rozosmial a nechal to tak... len ráno cesta v električke bez košele iba v riflovke bola trochu divná...