peboha si nestrihaj kucerave vlasy bo budes jak budlik.....si radsej hod nejakusamponovku ekd ces zmenit,,,obas vyzehli ale nestrihaj uf,,,vsak to mas pohode takto
asi si v tej izbe prilis casto, ja som vacsinou v brachovej, bo nie je doma, v mojej mam bordel ako vzdy a vobec ma to netrapi.. iba obcas chytim upratovaciu maniu, tak spracem
vlasy si nestrihaj, mozes skusit nejaky iny uces so sponkami, nejak si ich popreplietat, popripinat.... chapes
alebo si ich nejako inak češ, na nete je plno nápadov určite sa ti niečo zapáči, prípadne si kúp nejaký časopis o vlasoch, najlepšie zahraničný, tie fakt stoja za to...a k tej izbe...nj, ako bolo už povedané si v nej príliš často a nepáči sa ti aká je...aj ked si tam s bratom určite by sa niečo dalo zmeniť, premiestnite nábytok alebo tak, dohodnite sa, alebo premalujte...prípadne si len kúp nejaké nové veci tam, vankúše alebo tak alebo sviečku si občas zapni (aj takú voňavú môžeš hh) vypni normálne svetlo a bude sa ti zdať poriadok inak s tou izbou mám aj ja presne taký problém..tak idem trocha prerábať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
2. daj si non-emo style
a za dalšie, tie vlasy su tu nejak často spomínané
2 - určite sa nestrihaj..
vlasy si nestrihaj, mozes skusit nejaky iny uces so sponkami, nejak si ich popreplietat, popripinat.... chapes