uz po druhy krat sa mi tu vymazali vsetky prijate spravy bo som ani neviem ako klikla na to uzasne VYMAZANIE VSETKYCH SPRAV co je nad spravami boze naco to tu je???
no a mam prosbu ci sa to neda nejak napravit ze by sa te spravy dali dat spat lebo
No podľa mňa je to dobrý nápad, to tlačidlo je fakt na blbom mieste, dá sa stlačiť v podstate vždy, keď ideš hľadať nejaké konkrétne slovo v správach.
A nakoľko Mozilla je rozšírený nahovno prehľadávač, lebo nikdy nežiada potvrdenie, môže si to hocikto hocikedy vymazať a pravdepodobnosť je veľmi veľká.
A Tashira: Keby sa to stalo náhodou tebe, myslím, že by si rozprávala celkom ináč.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
A nakoľko Mozilla je rozšírený nahovno prehľadávač, lebo nikdy nežiada potvrdenie, môže si to hocikto hocikedy vymazať a pravdepodobnosť je veľmi veľká.
A Tashira: Keby sa to stalo náhodou tebe, myslím, že by si rozprávala celkom ináč.
...jedine ze tam mas nejake specialne obrazove prilohy ...to by aj mna faqt nasral