Ohh boze tak to tiez nechapem ..ale sak nehajte ich tak.Sak v tej hlave asi nic nemaju. Akoze dobre od veci google reklamy. To bol preboha koho napad?DVD na predaj
Google Reklamy pomahaju znizovat stratovost tohoto stratoveho projektu. Pokial vy traja chcete radsej platit nejaky maly mesacny poplatok za pouzivanie BIRDZu, velmi rad vase nicky potom odbremenim od akejkolvek reklamy.
Tomáš - tak díky za vysvetlenie. Ja nemám čas sledovať všetky fora, lebo momentálne musím robiť tisíc iných vecí ale teraz už tomu chápem. Ja len nakoľko nepozerám moc fóra tak som nevedel.
mayo a tommyhot .. ako sorry, ale tie vulgarizmy ste si fakt mohli odpustit alebo ich aspon z casti scenzurovat ... hlavne ty mayo ... hlavna vec, ze si sa pridal k revolucii, kde je o eliminacii vulgarizmov pisane ...
Nie tie vulgarizmy boli na mieste, sak dpc aj najvacsi retard vie ze z google reklamy idu $$ a ked je nejaky big site na vlastnom serveri, tak ako Tomas povedal aspon ciastocne to znizi stratovost servera..
Ludi co robili birdz moc nemusim, stale sa mi nepaci ten ich vtieracsky pristup jedneho k druhemu (aspon ja to tak vidim), ale cenim si co pre nas robia a aj keby tu bola reklama velka 1280*1024px kazdy druhy prispevok, tak som rad, ze som rad a drzim hubu..
lenze mohli sa aspon trochu scenzurovat ... nezabudaj, ze je to predsa len portal pre mladez .. a ak si niekto mysli, ze tu nechodi nik, co by mu vadili nadavky, tak chodi .. ja ... tomas dosvedci, ze som prestal nadavat ... a tym padom mi nie je ani prijemne nadavky citat
Prizrak007 - odporucam ti prejst na www.azet.sk, tam ziadne Google reklamy nie su. Pekny den. Azet najdes ak miesto www.birdz.sk natukas www.azet.sk. Okrem ineho je tam aj chat, zoznamka a fora. Pekny den.
aaa mne to taak wadddiiii...((sorry necitala som si prispewky).bo som si minule myslel ze compu nieso jee lebo akoze ze diskuia ma 250 onych a mne zobrazi 10??...tak som nesla dalej a potom som to zistila....jaaaj nerwy..a wadi mi to..
Ja vám asi urvem tie blbé hlavy do pekla Akože ja som rada, že sa tu aspoň niekto snaží konečne z Birdzu urobiť niečo menej stratové, aby to Tomáš nemusel ťahať z vlastných peňazí, z vlastného vrecka a zháňať na to ako debil sponzorov, a vy sa tu do toho ešte aj oborujete a nevie vám docvaknúť... neviem, najprv rozmýšľam, potom sa pýtam, a pýtam sa aspoň nejakým normálnym spôsobom... Uaaaa dnes mám dzivú náladu
no sak neberem vam to, ale, co vam na tom tak strasne vadi?
ved len trosku potocite koleckom a ste pod tym..keby to bolo po kazdom prispevku, dobre, bolo by to hruza, ale kym clovek pride az dole, aj zabudne, ze daco take tam bolo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
ked vam vadia reklamy, tak si najdite iny portal kde to mate UPLNE VSETKO DOPICE ZADARMO!
A Mayo - tie vulgarizmy si si mohol odpustiť.
Ludi co robili birdz moc nemusim, stale sa mi nepaci ten ich vtieracsky pristup jedneho k druhemu (aspon ja to tak vidim), ale cenim si co pre nas robia a aj keby tu bola reklama velka 1280*1024px kazdy druhy prispevok, tak som rad, ze som rad a drzim hubu..
ale vzhladom na cas prispevku
vsetky moje stresy okolo
a a a (nadavka mozno deti...
A čo máte proti vulgarizmom. Je to súčasť slovenského jazky. Každý to pozná, každý používa. Ako keby boli vulgarizmy najhoršia vec.
A cenzúrovať vulgarizmy? Aký to má význam. Ach jaj sa spamätajte
A len tak mimochodom, som sa dozvedel, že v Estónčine znamená slovo kurva smutný. A jeden kamarát belgičan má učiteľa, ktorý sa volá Kokot.
no sak neberem vam to, ale, co vam na tom tak strasne vadi?
ved len trosku potocite koleckom a ste pod tym..keby to bolo po kazdom prispevku, dobre, bolo by to hruza, ale kym clovek pride az dole, aj zabudne, ze daco take tam bolo
ale bola by som nerada, keby sa birdz zrusi kvoli nedostatku financnych prostriedkov..
a Kamili0 ja napríklad nenadávam vôbec a také slová nemám ani v slovníku.
Tomáš: A prečo vedieš server,ktorý je stratový?