podľa mňa ju väčšina fajčí/užíva z frajeriny, aby sa potom "zhulili" a mohli rozprávať kamarátom aký zhulení boli...
tá menšina sú IMHO tí, kt. ju berú ako zdroj inšpirácie,múzu...
holt toto je tá dnešná spoločnosť...
síce ešte je tu podskupina, kt. ju neužíva ani pre frajerinu ani ako zdroj inšpirácie, ale užíva ju pre vlastné potešenie a nezasahuje nejak zásadne do života svojho okolia...
btw som neužívateľ trávy...takže ospravedlňte ak nemám dobrý prehľad..
jj pokukaj lepsie, mozno ich tu tem najdes aj 20, len v inom zneni, jj trava je goodje to proste haluz..presne tak ako napisal Zipper..vlastne potesenie...
ja ked "raz za rok" zahulim s kamosmi, tak je to len preto ze furt cakam na to kedy mi konecne zapise. ALe to len preto aby som vedel aky to je pocit byt zhuleny. Lenze este ani raz mi nezapisalo neviem , som nejaky odolny alebo co.
zipper nemyslim, ze by to niekto robil z frajeriny. mozno to niekto z frajeriny skusi, ale nik pri tom neostane z tohto dovodu. je to skor nieco ako zivotny styl, to nie je ako pri cigaretach, ze by niekto machroval s jointom v ruke. je to samostatna a stara kultura, ktoru treba najprv pochopit, inac sa ju neda uznavat. problem je v tom, ze ludia niesu informovani, ovela lahsie je pre nich veci skatulkovat ako seriozne spoznat.
Preco ludia hulia travu? kazdy to berie inak podla mna..niektori to robia preto, aby sa nachvilku odreagovali od bezneho sveta a pouvazovali aj nad niecim inym..a podla mna nie je vela ludi co to HULIA z frajeriny.Su taki, ktori to zacali hulit z frajeriny,no ked dosli na to co to je zac, dalej to ta frajerina uz nebude-ale cisty zaujem
..a podla mna je velmi uvolnujuce,ked sa raz za cas odkempim s kamaratmi a kamaratkami daleko do prirody a pokecame pri bongu=o)
ja som to tiez donedavna nechapala a odcudzovala som vsetkych ludi co to fajcia... no casy sa zmenili. a teraz chapem tych, co si zahulia raz za cas, pre haluz... aspon mne to dalo hodne, zistila som ze ne setko sa zaklada len na materialnych hodnotach.. ale ze su aj krajsie a podstatnejsie veci v zivote
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
tá menšina sú IMHO tí, kt. ju berú ako zdroj inšpirácie,múzu...
holt toto je tá dnešná spoločnosť...
síce ešte je tu podskupina, kt. ju neužíva ani pre frajerinu ani ako zdroj inšpirácie, ale užíva ju pre vlastné potešenie a nezasahuje nejak zásadne do života svojho okolia...
btw som neužívateľ trávy...takže ospravedlňte ak nemám dobrý prehľad..
no... rozdiel v tom nieje, ibaze trava je viacmenej nenavykova.
..a podla mna je velmi uvolnujuce,ked sa raz za cas odkempim s kamaratmi a kamaratkami daleko do prirody a pokecame pri bongu=o)
a presne, tusim mam aj ovela radsej prirodu..