...ahojte baby..rada by som sa spýtala tých, ktoré majú skúsenosť s antikoncepciou,ako dlho ju treba užívať kým začne účinkovať? ...či je účinná od prvej tabletky, alebo až po nejakom čase?? ...ďakujem....
noo zacnes ju uzivat hned v prvy den kramov.. a hned po skoncenii.. ona uz uucinkuje.. ako neviem ci je to hned od prvej tabletky.. ale predpokladam, ze sex pocas neplanujes.. ale ked ti skoncia.. mozes veselo.. uz budu ucinkovat
po prvej tabletke to zacina ucinkovat..teda ak ju uzijes prvy den kramov ked druhy alebo neskor tak by som moc neriskovala..ale v tom letaciku k tabletkam je vsetko podrobne napisane
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
sak wiskusaj a uwidis
myslim, ze je to tak, ale mozem sa mylit
1.radsej by som cakala ked to este nemas odskusane
no jasne...nato kym jej boh povie "uz mozes"
Ak si ju začala brať v prvý deň menštruácie (a počas menštruácie nebudeš mať pohlavný styk , tak sa nemáš čoho obávať.
Niektorí lekári odporúčajú vziať prvú tabletku v 5. deň menštruácie, takže v prvý týždeň by si potom mala radšej použiť aj iný druh antikoncepcie.
Tieto fakty platia len pre úplne prvú tabletku, čiže po tej 7-dňovej prestávke medzi užívaním HAK, sa môžeš na to bez problémov vrhnúť
A mne tiez poradila doktorka az na 5. den menstruacie, aby sa mi nenarusil menzes. Sak zajdi na gynekologiu a doktorka ti to vsetko vysvetli.