Mam tolko kolko mam a mam pocit ze sa pacim len mladsim dievcatam.Lenze mne treba tie v mojom veku... tuzia babenky v mojom veku po starsich ... je zle ak vyzeram na mladsieho...
NO zalezi kolko mas rokov ale vsimni si ze takmer kazda pubertacka chce starsieho su uvedomelejsi vedia co chcu a skusenejsi a tak niesu taky blby ako chalani v ich veku ktori ssa hraju na frajerov a davacov atd. ALe vsetko zalezio od toho kolko mas rokov mozno ta chcu aj rovnako stare len si ju este nenasiekl abo o nej nevies
sorko, že ruším ale nie, vážne, na veku nezáleží, ide o tvoje vnútro, tvoju podstatu, ktorá nerstie priamo úmerne s vekom, niekto má 25 a jednoducho sa s ním nedá, nemáš čo riešiť...niekto má len 17 a nestíhaš sa čudovať ,aký je kúzelný....vdaka svojmu mysleniu avnímaniu života...
Ja viem aky som... viem ze ludia ktory ma znaju ma maju velmi radi a to preto aky som... len proste nemam stastie najst si sebe rovnu... takze babankam v mojom veku nehladaju skor o 3 a viac starsieho...
podla mojho nazoru nejde o vyzor či vyzeraš mladšie či staršie a kolko maš vlastne rokov.. možeš byt model či pinokio vždy je to o tom ako dokažeš ženu naplnit.. či si modelingový bulo ktorý sa zmože na vety typu len.. bol som v posilke pozri ake mam svaly.. alebo vieš tu ženu zaujat svojou inteligenciuo,humorom,hocičím čo máš v sebe.. takže nechapem načo čakaš kým k tebe sa doplazí nejaka holka o kt by si stal ,ale naopak prečo si nezačneš ty hladat.. hm?
akože vyzerat staršie neni moc vyhoda typek.. som mal 14 a vypadal na 18 a som si chcel kupit listok v buse bo nebyvam v blave ae v okoli no a tam do 15 r sa plati polovična cena.. takže bus mal vždy meškanie asi 15 min bo som sa hadal s vodičom že ja kua nemam 15 ae 14 tak nech mi da moj zlavneny listok.. vždy som prehral.. (
no ale o to si atraktyvnejsi pre baby nie? aj ked ja vazne nechapem preco dnes kazda baba ide po starsom mne sa tie mlade lasky zdaju celkom roztomile ale ako neprekaza mi to :o)
Je to tak.. proste tie zenske xcu starsiho... a najhorsie je ze ked ma auto a peniaze tak su vo svojom...(cest tym,ktore take niesu) ja mam aj to aj to ale presto vsetko usudzujem ze mam vetsie stastie na tie mlade.. nevravim ze si nehladam.. Moj problem je skor ze mam viac prace ako volna a ak ho aj mam skoncim s mladsou ... takze ocom to je...
No tak na to auto prachy a tak som zabudol.. a radšej nerozoberal ale ked si načal.. mam kamaratku čo mala pekny vztah dva roky a pak si našla typka čo mal miliony,afto za take dva meloniky a byt a je jedno že je špatny jak noc.. hlavne že ma toto.. takže bye bye 2ročný vztah.. Akože o čom to je sa tiež pýtam..a všetky sa vyhovaraju na to že muco je starši takže ma viacej rozumu a je inteligentny a taky skuseny životom a bla bla bla.. strašne rozpravky.. poznam tolko 25 ročných ludí čo su jak deti.. ak by chceli inteligentneho chalana tak ho kludne najdu aj na gympli či výškach de je predsa vačšina tych rozumnejšich ne?lenže bohužial.. nemaju prachy auta a neviem co všetko treba splnit v tych kriteriach.. takže nech si laskavo nechaju keci že starší je lepší ale nech rovno povedia že su kurvy a chcu mat lahky life... nejde o lasku ale o keshe.. samozrejme vravím teraz o tych pipulach čo maju kaleraby v hlave.. tým normalnym je jedno s kym chodia.. hlavne že sa maju radi .. takže asi tak
nie každá baba ide po prachatom....sú aj také ale len pár...myslím že každá baba hladá len toho správneho, to neznamená, že sa hrabe za peniazmi.....mám kamošky čo majú o dva, tri roky mladšieho.....
tak ja sa spytam na nazor... prekaza babam je ked ich partner trochu mladsi? Prave sa uchadzam o super dievca, ktore ma ale 22 a ja mam 20, ale sa mi zda, ze je to ako hrach na stenu hadzat a neviem, ci to je vekom...
mne by nerobilo problem chodit s chalanom co je tak isto stary ako ja... ked som bola mladsia tak som chcela len starsich, ale teraz scem seberovneho... nac mi je starsi? budem mat 50 a jemu pomaly bude tahat na 60ku... dakujem neprosim
ok... dnes idem na disko tekze kazdej ktora tam bude starsia sa jej spitam na rovinu ci sa jej pacim alebo ci by dala prednost starsiemu..aspon bude haluz.. len sa tam potom ale dlhu dobe neukazem..
Toxic len vies aby to nedopadlo tak ze budes balit nejaku seberovnu/vlastne si budes mysliet ze je seberovna/ a ona bude mladsia...a budes tam kde si bol aj predtym
Ja budem mat za xvilu 16 ale napr. s takou 18 by som xodil velmi velmi tazko. To by som moc nechcel (aj ked nekedy Mala by mat +/- 2 roky od mojho veku. Ale keby som mal nejak 25, tak to uz je jedno nech ma aj +/- 4 roky
Vetsinu to zalezi skor natom ake to dievca je.. mozes si vychadzat lepsie s tou mladsou ako stou starsou.. ale tie starsie cakaju predsa len odzivota insie ako tie mladsie.. zalezi co clovek chce..
Este som nespoznal mladsie dievca, s ktorym by som si rozumel viac ako so starsimi kamaratkami. Bez urazky, ale dievcata si v puberte myslia ze su strasne dospele a chcu starsich chalanov, ale aspon mne osobne pripadaju ako deti, nie ako dospeli ludia. Myslim, ze to celkom dobre vystihuje citat (uz neviem od koho):
"Dievcata dospievaju o 3 roky skor, ako si myslia ich rodicia, a o 3 roky neskor, ako si myslia ony same"
Vieš, všade je to inak, ja som len na starších, môj chalan má 23rokov a ja 18, je to 5rokov rozdiel, ale ja v tom nevidím žiaden problém, poznám i vzťahy, kde je dokonca až 12-13ročný rozdiel a fungujú.
Taký 5rokov rozdiel je podľa mňa akurát, takže to nerieš, a mimochodom, dievčatá dospievajú naozaj skôr, takže ťa tá mladá holka možno prekvapí, aká už je vyspelá.
A predstav si s kým chodím dnes? Je odomňa mladší o 12 dní. Perfektne si rozumieme.
Chodila som aj s mužom starším odomňa o 7 rokov. Bol fajn, ale nebol taký spontánny, mal priveľa starostí okolo domu, v práci.. nemal na mňa čas...na čom to aj stroskotalo. Iné cesty.. iné záujmy a iná vidina budúcnosti.
S mojim terajsím sa nepozerám na budúcnosť, a to sa mi páči viac. Je veľmi bláznivý a nápaditý. Ale tiež rozvážny a vnímavý. Ale najviac sa mi páči, že ho môžem vidieť kedykoľvek chcem!!! /býva na tom intáku čo ja/
Ponaučenie: Vek nie je podstatný!!!!
ps:dokonca som čítala, že je celkom trendom, že staršie ženy si hľadajú mladších.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
NA tom nič nezmeníš....aj ja idem na starších
Mne sa páči jeden 25 ročný a mám len 17 a to je dosť rozdiel
nie každá baba ide po prachatom....sú aj také ale len pár...myslím že každá baba hladá len toho správneho, to neznamená, že sa hrabe za peniazmi.....mám kamošky čo majú o dva, tri roky mladšieho.....
aspon mala iskierka nadeje
Tak preco mam ja pocit ze sa pacim mladym a nie seberovnym... som hadam slepy alebo to necem vidiet...
"Dievcata dospievaju o 3 roky skor, ako si myslia ich rodicia, a o 3 roky neskor, ako si myslia ony same"
Ano Ondy, mas pravdu
Taký 5rokov rozdiel je podľa mňa akurát, takže to nerieš, a mimochodom, dievčatá dospievajú naozaj skôr, takže ťa tá mladá holka možno prekvapí, aká už je vyspelá.
ja som hľadala aj o viac ako o 3 roky staršieho..
A predstav si s kým chodím dnes? Je odomňa mladší o 12 dní. Perfektne si rozumieme.
Chodila som aj s mužom starším odomňa o 7 rokov. Bol fajn, ale nebol taký spontánny, mal priveľa starostí okolo domu, v práci.. nemal na mňa čas...na čom to aj stroskotalo. Iné cesty.. iné záujmy a iná vidina budúcnosti.
S mojim terajsím sa nepozerám na budúcnosť, a to sa mi páči viac. Je veľmi bláznivý a nápaditý. Ale tiež rozvážny a vnímavý. Ale najviac sa mi páči, že ho môžem vidieť kedykoľvek chcem!!! /býva na tom intáku čo ja/
Ponaučenie: Vek nie je podstatný!!!!
ps:dokonca som čítala, že je celkom trendom, že staršie ženy si hľadajú mladších.