Zdravim, mam taky dotaz. Pestujete niekto tento kaktus? Kde by som ho mohol ziskat? Na e-bay som nasiel rastliny aj odrezky ale za dost horibilnu cenu a z dost odlahlich juhoamerickych krajin (postovne asi nebude najlacnejsie )
jj, tiez som rozmyslal o peyotlovi ale ten rastie strasne pomaly, tento naopak rastie paradne rychlo a ma porovnatelne mnozstvo meskalinu ako peyolt... Na tom e-bay to ponuka jeden manik, si vsimnite tie fotky » global.ebay.com/gbh/viItem?Item...
Fuuu.... Meskaline Aaaaa... Teraz sobotu som to mal na party.. Ale predtym som dal stvrtku tripu.. Nepametam moc.... Ale halucinace.. Jop... Typek co to mal bol z Barcelony.. A bol velky ten kaktus tak 40 cm ... a na hrubku tak 10 ...
zdravim, ak chces pestovat zo semiacok, tak vegetalismus.cz, overeny shop. Cele kusky kaktusu akurat tak z nejakej zahranicnej stranky, dobre skusenosti maju chalani s maya ethnobotanicals..no ale ta cena je vsade priblizne rovnaka, navyse nemas zaruku ze ti to nezhabu colnici
horibilnymi sumami som myslel ceny okolo 600 korun za maly odrezok kaktusu plus postovne z nemecka...Ale ked uz mi zlovkvetinaci dal ten link tak uz je to bezpredmetne...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
inak v tomto neveim poradit, tiez som zhanal peyotu a podobne, ale je to dost problem ak clovek nema kontakty.
jackal.
2 cicuska:to su kaktusi ktore obsahuju meskalin (halucinogenna droga)