Dobry den, uz to tu bolo preberane asi viac krat ale co hovorite na to ze ja ako partner som navrhol partnerke ze by sme mohli vyskusat trojku s dalsim muzom samozrejme by sa jednalo o niekoho mimo nasho okolia.
Poprve ak by som do toho siel tak asi najskor s najkym profesionalom tym padom city budu stranou urcite..... A dve zeny su sice pekna predstava ale myslim zebna jedneho muza je jedna zena akurat nemas dva penisy aby si mal dvojnasobne potesenie ale zena ked ma dvoch chlapov jednak ak jeden nevladze ide druhy a isto z toho ma vyssi pozitok.... Je to skor o tom ze ak ma par nejaku fantaziu tak preco si ju nesplnit ked su s nou obaja v pohode... Fantazie a sny si treba plnit
@superpinkhero myslim ze prave vo vztahu je to o tom ze si plnite fantazie navzajom lebo ked si sam tak si plnis vacsinou len tie svoje predstavy co je fajn tiez ale vztah je o tom ze postavis priority druheho nad svoje a ked sa meda robite kompromis.... A splnit partnerke/rovi fantaziu ak s tym nemas problem je fajn..... Samozrejme to chce pravidla hlavne pri takychto uz trosku silnejsich fantaziach
ehmm..noo keď mi raz trojku (dve ženy) navrhol môj ex, vrhla som na neho taký smrteľný pohľad, že sa môže ísť rovno prebodnúť alebo zavesiť za gule do prievanu a to nie som žiadna puritánka alebo svätuškárka..ale proste vidieť, ako si to môj chlap rozdáva s inou, asi by som ich mala chuť rovno na mieste podrezať a takisto by mi vadilo, kebyže mám mať intímnosti so ženou, a on sa iba pozerá, nie som lesba ani bi..
..asi som na toto až príliš majetnícka a hrdá..takisto ani ja si to neviem predstaviť s dvomi chlapmi naraz
Ja by som isla do trojky v zostave ja+moj chlap+ dalsia baba 100% lesba... do trojky s inym chlapom... to by som musela byť riadne na mol a nemohla by som sa dívať, ako môj priateľ robí inú babu... proste som ziarliva
Je to logicke. Dvaja muzi su znamenaju pre zenu vacsi pozitok a ja svojej partnerke rad poskytnem nieco tak.... Dve baby jedine asi fakt ako pisala Erixa ze lesbicka ked chce zena skusit svoju bisexualitu a pre chlapa je to vzrusujuce cize z toho nieco ma mat trojku s inou zenou je skor fakt o fantazii skusit inu zenu nie o prehlbeni potesenia.... Cize preto
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
..asi som na toto až príliš majetnícka a hrdá..takisto ani ja si to neviem predstaviť s dvomi chlapmi naraz