@takemeaway preco nie? je to napisane v nejakej specialnej biblii pre deviantov?
@homar tam nejde o to, ze by to trebalo okorenit... ja si nemyslim ze monogamia je zdrava, podla mna je to neprirodzene... bohuzial tak ako setsi ostatny mam v hlave od narodenia program tak ze to tak ma byt a ked to tak nieje tak mam ziarlit...
tvrdim o sebe ze ziarlivy niesom vobec a toto bol celkom husty test mojho tvrdenia...
@lordzoltan Pretoze v sexe v trojke ide cisto o uzitie si a nie lasku. S kamaratmi a frajerkou sa predsa vidis stale kazdy den a nikdy nevies ako by tie vztahy casom mohli dopadnut po tom sexe takze by som to urcite neriskovala.
Sexualne zazitky s kamosmi podla mna zblizuju neoddaluju. Navyse urcite by som do toho neisiel s cudzimi ludmi......
-nevies ci nema nejaku chorobu, o ktorej sa zabudol zmienit
- nevies ci vie drzat hubu a je naozaj diskretny
S kamosmi taketo veci neriesis, mate spolocny ,,zazitok "" a ide sa dalej.
Ale.... to co momentalne riesis nie je ziarlivost. Je to jej urcita odnos..... doteraz si bral svoju babu ako osobu, ktora je tu len pre teba a ty si tu len prenu. A teraz si sa o to najcennejsie co mas
""podelil"" a preto neuznavam taketo veci s frajermi / frajerkami. Devastuje to city.
@haluzar - ja som to myslel tak, že ísť do trojky so svojim stálym partnerom (kde figurujú aj city) a niekým, koho poznáte, je hlúposť... pretože to nabúra váš vzťah (je jedno, medzi ktorými z tých troch ľudí sa niečo zmení, ale v 99% sa zmení)... ak by som to bral ako trojku s kamarátmi / kamarátkami, ktoré síce poznám trebárs aj dlho, ale sú to len friends with benefits, tak je to iné a samozrejme by som sa k takému riešeniu určite radšej priklonik ako k niekomu cudziemu...
nikdy by som svoju frajerku neponizil tym ze by som ju zatriedil ako osobu co patri len mne... nezakazujem svojim holkam sukat inych... ale je to zvlastne ked som ju pri tom videl...
@luc.ka vidim ze matika ti ide... tie dve s nami ale neprcali... vecsinou sa len pozerali a trosku nas vzrusovali ale to je vsetko
nj, pochopila som to, ja len... na odľahčenie vážnej témy
btw, keď máš taký liberálny postoj k tomu, že svojej priateľke dovolíš mať iných, nechápem, čo máš teraz za problém. asi potom nie si vnútorne na 100% o tej liberálnosti presvedčený, len si niečo nahováraš.
ja by som sa v takej situácii na zúčastnených kamarátov pravdepodobne nedokázala ani pozrieť, takže by bolo po kamarátstve. ale tak hádam sa to medzi vami utrasie. držím palce.
uf ja som mala trojku s mojim priatelom a knasa kamoska zo zaciatku mi to nevadilo ale ked sa to ulahne v hlave zomieram od ziarlivosti ked sa vracam ako ju moja laska trtkala no fuj nikdy viac v zivot .....
Spýtam sa rovno: Máš ešte stále tu istú frajerku?????
Ja neviem akože keby som bol zadaný a mal frajerku tak určite by mi to vadilo keby dávala aj iným mužom ako mne. Rovnako ani ja by som nemohol mať sex s inou babou ako s ňou. Ale ak je človek slobodný, tak prečo nie a hlavne z nezadanými ženskými to je bohovské a keď to je už Swingers párty tak to už áno. No ale tebe akože nezávidím, zase za to nie som aby som so svojou frajerkou a ak už je moja frajerka tak sa počíta ako moja budúca nastávajúca praktizoval swingers party či grupáky. Tak to už hovorím nie. Náhodné známosti sú niečo iné, ako už mať lásku.
bože normálny kamarátsky sex... nejak ťa to vzalo móre u muzikantov bežná vec o čom tu píšeš... it happens when you consume masses of ganja and alcohol
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
A tiež súhlasím, trojka radšej s neznámymi.
@takemeaway preco nie? je to napisane v nejakej specialnej biblii pre deviantov?
@homar tam nejde o to, ze by to trebalo okorenit... ja si nemyslim ze monogamia je zdrava, podla mna je to neprirodzene... bohuzial tak ako setsi ostatny mam v hlave od narodenia program tak ze to tak ma byt a ked to tak nieje tak mam ziarlit...
tvrdim o sebe ze ziarlivy niesom vobec a toto bol celkom husty test mojho tvrdenia...
problem je ze vobec neviem ako to vnimam
@pernik aky je v tom rozdiel?
moze sa stat cokolvek... mno ja osobne verim aj svojej holke aj kamaratovi... s oboma som si celkom dost blizky preto mi to mozno ani tak nevadi
mno uvidime ci sa po vcerajsku nieco medzi nami zmeni
Som veľmi žiarlivý typ, no na ženy nežiarlim.
ked ty davas inu holku frajerka sa na to moze pozerat a to ti nevadi ale ked ju klati iny to ti vadi
Pokiaľ to bude priateľke vadiť tak sa tej jej kamarátky ani nedotknem, neviem akú máš ty predstavu o trojke, no ja zrejme trochu inú...
Ale pozerat sa na druheho ako mi jebe frajerku? to je kus chore..
btw môjho nemôžem nahovoriť na trojku
-nevies ci nema nejaku chorobu, o ktorej sa zabudol zmienit
- nevies ci vie drzat hubu a je naozaj diskretny
S kamosmi taketo veci neriesis, mate spolocny ,,zazitok "" a ide sa dalej.
Ale.... to co momentalne riesis nie je ziarlivost. Je to jej urcita odnos..... doteraz si bral svoju babu ako osobu, ktora je tu len pre teba a ty si tu len prenu. A teraz si sa o to najcennejsie co mas
""podelil"" a preto neuznavam taketo veci s frajermi / frajerkami. Devastuje to city.
nikdy by som svoju frajerku neponizil tym ze by som ju zatriedil ako osobu co patri len mne... nezakazujem svojim holkam sukat inych... ale je to zvlastne ked som ju pri tom videl...
@luc.ka vidim ze matika ti ide... tie dve s nami ale neprcali... vecsinou sa len pozerali a trosku nas vzrusovali ale to je vsetko
btw, keď máš taký liberálny postoj k tomu, že svojej priateľke dovolíš mať iných, nechápem, čo máš teraz za problém. asi potom nie si vnútorne na 100% o tej liberálnosti presvedčený, len si niečo nahováraš.
ja by som sa v takej situácii na zúčastnených kamarátov pravdepodobne nedokázala ani pozrieť, takže by bolo po kamarátstve. ale tak hádam sa to medzi vami utrasie. držím palce.
ak vymenis to ,,byt tu pre niekohoniekoho"" za ,,patrit niekomu "", potom to uplne meni podstatu toho, o com hovorim ja.
ako písala @magorita ... také pocity by určite prenasledovali aj mňa, kebyže ja+dievča+Milý.
s úplne cudzou by to ale možno išlo...
a ešte ma tak napadlo, je zopár kamarátov/iek, ktoré by mi nevadili.
Ja neviem akože keby som bol zadaný a mal frajerku tak určite by mi to vadilo keby dávala aj iným mužom ako mne. Rovnako ani ja by som nemohol mať sex s inou babou ako s ňou. Ale ak je človek slobodný, tak prečo nie a hlavne z nezadanými ženskými to je bohovské a keď to je už Swingers párty tak to už áno. No ale tebe akože nezávidím, zase za to nie som aby som so svojou frajerkou a ak už je moja frajerka tak sa počíta ako moja budúca nastávajúca praktizoval swingers party či grupáky. Tak to už hovorím nie. Náhodné známosti sú niečo iné, ako už mať lásku.
som si predstavila trojku s mojich chlapom a mojim najlepsim kamaratom, a akoze....
ak by som sa niekedy na také dačo dala nahovoriť, isto len s niekym koho poznám dosť dobre.
a v podstate nemám absolútne nič proti "friends with benefits", čiže asi tak nejak by som to aj brala, či by sme boli dvaja, alebo traja.