Napadla vás niekedy takáto myšlienka? Ísť do trojky s niekým? Myslím to ale tak, že ste vo vzťahu a do postele si niekoho ďalšieho zavoláte. Dík za názor.
Ako ak som vo vzťahu neviem o partnerku by som sa nedokázal deliť ani by som nemal potrebu niečo také riešiť ale mimo vzťahu v tom nevidím problém ja som gurmán
toto je jedna z fakt mála vecí, pri ktorých som striktne proti. proste, keď mám partnera, tak nechcem, aby ma plácal niekto iný, a už vôbec nie pozerať sa, ako môj partner pláca nejakú inú.
s ex nám to napadlo, aj padla o tom reč ale nikdy k tomu nedošlo každý sme mali inú predstavu o zložení trojky až na jeden prípad .. kedy som musel odmietnúť ..
Mala som. Neodporúčam pokiaľ je to niekto, s kým sa ten druhý bude stýkať aj naďalej (spolužiačka/kolegyňa). Sú z toho slušné stavy....
Ale s neznámou v pohode.
A prečo by som to mal chcieť? Lebo sú toho plné médiá a vyskakuje to na nás spoza každého rohu? Sex je pre mňa intímna záležitosť medzi dvoma ľudmi,ako spieva Vašo,kde sú dvaja šťastní,nechýba im tretí
Napadlo nám to ale myslím si, že to vie kvalitne posrať vzťah. Mohlo by to byť zo začiatku fajn ale potom by mi prišlo divné pozerať sa, ako dáva nejakú inú a že sa mu to páči a bla bla... Proste myslím, že to nestojí za to.
Vo vztahu vobec.
Mam pocit ze je nejake strasne moderne byt takymto veciam otvoreny a pritom mozno naozaj jeden z tisic parov je taky ze to na ich vztahu skutocne nezanecha negativne stopy.
A mimo vztahu whatever, ale nech maju medzi sebou vsetci rovnake hladiny pritazlivosti, nech jeden neskonci ako tretie koleso.
ked si tak citam tie reakcie neda mi nevyjadrit sa este proste ze znie to asi zvlastne, ale mne osobne pride milionkrat prijatelnejsie taka vec v stastnom, vyrovnanom DLHODOBOM vztahu, nez nie vo vztahu :/ kusok sa mi hnusi ked sa ludia spravaju fakt ako zvierata, proste take veci stvarat bez stipky lasky voci sebe (dvaja z trojice , proste cisto z nudy alebo z toho ze sa nevedia ovladat alebo neviem.. to mi pride fakt ako zvieratka
ovela prijatelnejsie mi pride ako som hovorila nejaky inteligentny stastny par ktory proste si chce po x rokoch niecim novym sprijemnit sexualny zivot, proste maju medzi sebou take silne puto a doveru a lasku ze sa dokazu odosobnit od toho a proste si len uzit novym sposobom a prave z toho skor cerpat potom (dusevne)..
proste podla mna praveze taketo veci patria do vztahu a nie mimo neho, tak ako niekoho pritahuje ja neviem ze na seba cikaju tak sa mi zda ovela pohorsujucejsie ked sa nevie ovladat a vyhladava random ludi s ktorymi nema citovo nic spolocneho aby robili cisto tu fyzicku nie uplne zvycajnu vec bez ziadneho ineho zmyslu.. nez ked je ten clovek v stastnom vztahu a vie ze toho cloveka miluje a on neho a tak, no co tak nech po sebe cikaju nech si menia spodne pradlo ja neviemco proste to patri k vztahu, rozpravanie o svojich tuzbach a ich plnenie.. nie k nevztahu. moj nazor no
Ďakujem za názory, mávame s priateľkou otvorené debaty o čom bárs čom. No a včera sme sa bavili o sexe a preberali sme aj túto tému. Zhodli sme sa že ani jednému z nás by trojka nevadila keby sme netvorili pár. No takto by sme to nedali psychicky. Neviem si predstaviť ďalšieho chlapa pri nej a ona zase babu pri mne.
Ja si tiež nedokážem predstaviť, že by som sa jebal s niekym a pozeral by som sa na frajerku, ktorú jebe niekto iný.
Áno, iné je to, keď je to mimo vzťahu.
@h8u siriusly ti pride lepsie keby ta klati dalsi chlap s tvojim frajerom nez keby si single a mas trojku? akoze sprijemnit sexualny zivot okej,ale nie novou osobou podla mna,myslim ze kazdy jeden par uz taketo nieco napadlo a rozpravali sa o tom,ale niekedy mozno staci predstava,lebo si nedokazem predstavit zamiesat do vztahu kde je silne citove puto niekoho,ku komu ziadny cit nemam a asi by som sa rozplakal keby sa mam pozerat ako mi priatelku naklada niekto iny a este si to aj uziva.
vlastne s niekym znamym by to bolo asi este horsie,fakt proste ked sa nad tym zamyslim,to co akoze,zavolam si niekoho ze pod mi pretiahnut frajerku,a dalej co,hotovo chod domov?alebo ze vidime sa aj nabuduce?
proste radsej nech sa ostime a mame fekal sex ci hocijaky extrem,ale nejde mi do hlavy preco (vacsinnou) zeny maju taku chut po trojke a paci sa im ta predstava,to podla mna rovno moze vymenit partnera a ist za tym s ktorym chce mat trojku a bude si ho moct uzivat kolko chce,
@openmindedfreak preco presne by sa mala niekde stat chyba? neviem kedy pochopite ze rozni ludia mozu mat ROZNE NAZORY, ci myslis ze svet sa riadi podla toho tvojho? ja som napisala co si myslim, nikde som nenapisala ze to co hovorite vy je zle alebo nespravne. iba ako sa to javi mne. takze sa zial mozes aj pojebat ale mysliet si budem stale to iste
hlavne ste to myslim bohuzial absolutne nepochopili.. ako som to myslela. mozno ked raz zazijete naozajstny uprimny vztah pochopite aspon priblizne co som tym myslela (nehovorim ze sa s tym musite stotoznit)
proste mne sa viac paci ked sa stracaju zabrany a plnia sa vzajomne tuzby vo vztahu, nie mimo neho akurat toto je priklad takej "extremnej" tuzby na ktoru treba podla mna mega najviac silny a uprimny vztah no..
zial ludia co si chodia vzajomne citat spravy na facebooku a zakazuju si chodit von s opacnym pohlavim sa do toho asi nevcitia ani za trilion rokov
dávno v predošlom vzťahu mi to napadlo..
ale teraz..nedelím sa o partnera ..mne bohate stačí jeden človek...
a asi by ma aj sralo, keby niečo také chcel partner...
nie, ale zalezi od ludi, aky vztah maju medzi sebou. kazdopadne neexistuje alternativa kedy by 3ti clovek (a viac) v sexe nenarusili intimitu a teda aj sudrznost po citovej stranke to sa jednoducho vylucuje. samozrejme za predpokladu ze su obaja rovnaki a maju na otvoreny sexualny vztah rovnaky nazor mozu spolu fungovat. aj clovek je len zviera a ako kazde ine zviera podlieha svojim pudom
@h8u úha, teraz si mi naložila s tým "pojebaním sa", ja nemienim tvoj názor meniť, vyjadril som rovnako názor, ako si ho vyjadrila ty... tak neviem čo tu zjapeš ako malé decko...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
Ale s neznámou v pohode.
Mam pocit ze je nejake strasne moderne byt takymto veciam otvoreny a pritom mozno naozaj jeden z tisic parov je taky ze to na ich vztahu skutocne nezanecha negativne stopy.
A mimo vztahu whatever, ale nech maju medzi sebou vsetci rovnake hladiny pritazlivosti, nech jeden neskonci ako tretie koleso.
ovela prijatelnejsie mi pride ako som hovorila nejaky inteligentny stastny par ktory proste si chce po x rokoch niecim novym sprijemnit sexualny zivot, proste maju medzi sebou take silne puto a doveru a lasku ze sa dokazu odosobnit od toho a proste si len uzit novym sposobom a prave z toho skor cerpat potom (dusevne)..
proste podla mna praveze taketo veci patria do vztahu a nie mimo neho, tak ako niekoho pritahuje ja neviem ze na seba cikaju tak sa mi zda ovela pohorsujucejsie ked sa nevie ovladat a vyhladava random ludi s ktorymi nema citovo nic spolocneho aby robili cisto tu fyzicku nie uplne zvycajnu vec bez ziadneho ineho zmyslu.. nez ked je ten clovek v stastnom vztahu a vie ze toho cloveka miluje a on neho a tak, no co tak nech po sebe cikaju nech si menia spodne pradlo ja neviemco proste to patri k vztahu, rozpravanie o svojich tuzbach a ich plnenie.. nie k nevztahu. moj nazor no
Áno, iné je to, keď je to mimo vzťahu.
vlastne s niekym znamym by to bolo asi este horsie,fakt proste ked sa nad tym zamyslim,to co akoze,zavolam si niekoho ze pod mi pretiahnut frajerku,a dalej co,hotovo chod domov?alebo ze vidime sa aj nabuduce?
proste radsej nech sa ostime a mame fekal sex ci hocijaky extrem,ale nejde mi do hlavy preco (vacsinnou) zeny maju taku chut po trojke a paci sa im ta predstava,to podla mna rovno moze vymenit partnera a ist za tym s ktorym chce mat trojku a bude si ho moct uzivat kolko chce,
zial ludia co si chodia vzajomne citat spravy na facebooku a zakazuju si chodit von s opacnym pohlavim sa do toho asi nevcitia ani za trilion rokov
Ale teraz vazne, byvaly chcel, ja nie, nelaka ma to, fuj.
ale teraz..nedelím sa o partnera ..mne bohate stačí jeden človek...
a asi by ma aj sralo, keby niečo také chcel partner...
a potom raz niečo také na chvíľu neúmyselne náhodne nastalo, ale potom šli baby do vírivky a ja som dostal okno