tak depresia to sa povazuje za velmi zly stav cloveka..neviem to odborne vysvetlit ...ale ludia pouzivaju slovo depka ked maju proste len zlu naladu a su smutni a smutny som bol veeeelmi veela krat ..
no tak anio neikto ma zlu naladu a uz ma depku,no t ne ,to je uz trosicku iny stav,nie dakujem uz nece,ked vas cele roky nieco trapi ide vas uz oprazit z toho,spravate sa divne a ste zufaly a robite zufale veci ,uz sa dokazem nad take stavy povzniest ,neprepadavam do takych depresi ,nie dakujem,aj ked je jedna vec z ktorej ma uz ide trafit slak a nevim uz co s tym ,ale kaslem nato,aj ked sa to neda,ked to ide s vami kazdy den,ale necempaat do depresie ,uz n e
rok a pol. ale vyhrabala som sa z toho aj bez liekov. vtedy som si nevedela predstaviť, že by som sa z toho niekedy dostala... teraz si nedokážem predstaviť, že by som do toho zas spadla. už je to 5 mesiacov a za tých 5 mesiacov sa zo mňa stal úplne iný človek... a som rada, že je to ako je. kedysi ma trápilo všetko... teraz ma netrápi takmer nič... jasné, že mám svoje problémy, ale už ich neriešim plačom ale chladnou hlavou... alebo ignoráciou... je dôležité pozerať sa na život s nadhľadom a brať ho ako hru, lebo hráč nikdy neprehrá
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Ne to, keď vstaneš hore riťou.
ale kamosi ma podrzali, zato im patri velke Dakujem