@prasaman viem,že je tu veľa tém o sexe,ale nielen o sexe,ale aj o iných veciach a veľmi zaujímavých ..stačí len "pokutrať "
na birdzi je veľa fajn ľudí ,s ktorými sa dá pokecať a ak tu "nechceš " byť ukracuješ sa o možnosť spoznať niekoho super,vieš koľko kamarátstiev a vzťahov odtiaľto vzišlo ? veľmi veľa a na birdzi sa dá robiť mnoho iných vecí ,napr pozerať básne,čítať blogy ,a tak je to tu skvelé,naj portál a nemusíš si zvyknúť
@prasaman vzťah s tebou ? prečo akože ?či čo si tým myslel ?
neboj sa,tu je dosť ludi na urovnio,len si musíš správne vybrať :_) a nie len tak hickoho vieš ako to býva ....
okrem sexu ???prosím ťa ...tu je veľa tém nioelen o sexe,ale by si sa divoil,veľa tém tu je o sexe a človeku sa aspon zlepší náladička,ked už nič iné za celý den chápeš ,ako to je ...
@prasaman by si sa divil koľko vzťahov sa tu začalo ..a nielen tu,ale aj na iných sociálnych sieťach ...a čo z toho,že druhý majú vzťah ?možno malú možnosť ,že by si si tu tiež našiel krásny vzťah,ak teda samozrejme ešte nemáš ..to neviem ...
a dakohoi na slepo vyberať,je to fajn zoznámenie,ver mi ,prežila som to
nie,nie,prepána..zvyšok nie sú drogy a ani chlast -kebyže áno,tak sem ani ja nechodím,to mi ver tiež som na to " alergická " asi ako ty ..ale je tu veľa vecí nových,čo sa človek dozvie ,a veľmi veľa sa tu dá nasmiať keby si tušil,niektoré fora suú totálne zabité .. niekedy sa na komentoch úplnče zadúšam od smiechu je to dobré na povzdvihnutie nálady
a teraz he tu veľa tém o VŠ kedžťe je také obdobie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
alebo "ako vyvolávate chuť na kura s ryžou?"
asi 70siata téma o sexe..
tak ja asi zas pôjdem.
Neodporučila by si mi radšej niečo iné ako zvyknúť si? to je podľa mňa škoda zvyku....
na birdzi je veľa fajn ľudí ,s ktorými sa dá pokecať a ak tu "nechceš " byť ukracuješ sa o možnosť spoznať niekoho super,vieš koľko kamarátstiev a vzťahov odtiaľto vzišlo ? veľmi veľa a na birdzi sa dá robiť mnoho iných vecí ,napr pozerať básne,čítať blogy ,a tak je to tu skvelé,naj portál a nemusíš si zvyknúť
no dúfajme, že je tu veľa ľudí aspoň ako tak na úrovni, kedysi sa mi zdalo že to bolo lepšie..
a čo ešte okrem spomenutého sa tu dá robiť ? okrem toho sexu
ja by som napr privítal skákanie pupkáčov do bazéna
neboj sa,tu je dosť ludi na urovnio,len si musíš správne vybrať :_) a nie len tak hickoho vieš ako to býva ....
okrem sexu ???prosím ťa ...tu je veľa tém nioelen o sexe,ale by si sa divoil,veľa tém tu je o sexe a človeku sa aspon zlepší náladička,ked už nič iné za celý den chápeš ,ako to je ...
skákanie pupkacov do bazena ?to prečo ?
No tak zas vieš.. takto na slepo dakoho vyberať :/
jasné chápem, ten zbytok budú asi drogy a chlast a akú máte farbu očí
tak čo si začneš... rozumieš.. Haha
a dakohoi na slepo vyberať,je to fajn zoznámenie,ver mi ,prežila som to
nie,nie,prepána..zvyšok nie sú drogy a ani chlast -kebyže áno,tak sem ani ja nechodím,to mi ver tiež som na to " alergická " asi ako ty ..ale je tu veľa vecí nových,čo sa človek dozvie ,a veľmi veľa sa tu dá nasmiať keby si tušil,niektoré fora suú totálne zabité .. niekedy sa na komentoch úplnče zadúšam od smiechu je to dobré na povzdvihnutie nálady
a teraz he tu veľa tém o VŠ kedžťe je také obdobie