Dievčatá, prosím vás, chcela by som sa informovať o tom, aká je cca cena u kaderníčky, na trvalú na vlasy. Dĺžku vlasov mám po prsia a chcela by som tie úplne maličké vlnky, ako mávajú černošky.Máte s tým niektorá skúsenosti? . ďakujem
Nerob to! Tak si zničíš vlasy že až... Ja som tiež nad tým uvažovala a som rada, že som si to rozmyslela...Inak moja známa si dala urobiť trvalú niekedy mala husté a silné vlasy a teraz má strašne riedke, a ako "slama"
Baby si len ničia vlasy tým že si ich farbia každý mesiac na inú farbu. Ale to im ich hlava neberie. Oni budú také aby boli spokojné sami so sebou a sami sebe sa páčili.
celkom dost. cim dlhsie vlasy tym drahsie a zalezi aj od salona. ja som platila za objemovu trvalu ked som mala vlasy po plecia asi 40e ale bola uplne super
zavolaj si do salonu a opytaj sa
@5 nooo, som bola tak šikovná moc, že som si ju robila doma.... že len na skúšku, tak mi dala takú čo drží vraj cca 3 mesiace, bola v spreji .... Všetko podľa postupu, no kučery nikde a totálne doničené vlasy.... predtým som mala lesklé, silné vlasy, teraz je to len suché seno . . . .
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
a moja mama si kedysi dávno za mlada dala trvalú a kadernicka jej ju nechala o niečo dlhsie ako mala a odvtedy jej už nerastú takže pozor
zavolaj si do salonu a opytaj sa