Máte niekto skúsenosti s trvalou na vlasy? Vlasy mám bez objemu, pomerne jemné a čo je hlavné, strašne mastné! Vraj to vlasy vysuší, je to pravda? Poškodia sa vlasy pri trvalej veľmi?
@1 určite nie, skúšala som už veľa vecí, nič nepomohlo... mala som šampóny a kadejak debiliny za 3 erá, za päť, za 50, za 70, za 200, proste NIČ. Mama mi nedovolí brať tabletky....
@2 a vyzmývalo sa ti to nejak alebo ako? koľko si to mala? a prečo to ľutuješ? nedalo sa to česať, alebo to vyzeralo neprirodzene...?
ak máš naozaj 16 tak to mastenie ešte s veľkou pravdepodobnosťou prejde a trvalá sa vyzmýva hej, záleží akú kvalitnú Ti ju spravia, keď máš jemné vlasy tak by mala vydržať asi aj pol roka. A vraj sú z nej chemlónové vlasy, tak zváž
@dandybrendy ja som si V 17 dala trvalú Z dôvodu že som mala veľmi jemné vlasy ale už by som si to nedala. Malo to vydržať 3 mesiace. .Nová to taká vraj ,, šetrná" trvala. Ibaže ja som ju mala 2 roky. Všetci sa čudovali. Totálne mi to zničilo vlasy asi ROK A pol sa mi spamätávali vlasy. Premysli si to poriadne fakt
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
@2 a vyzmývalo sa ti to nejak alebo ako? koľko si to mala? a prečo to ľutuješ? nedalo sa to česať, alebo to vyzeralo neprirodzene...?