Chcem sa vás len opýtať že či vám nevadia tie TS v tvare: ,,Zahlasuj za mňa" alebo ,,Zahlasuj na tomto linku a pošli aj ty ked súťažiš a aj tebe zahlasujem", akože mne to uz ide dosť na nervy. Fajn je ta súťaž Miss ale prosím vás veď to nepreháňajte! A vš
nech si každy robi reklamu aku ce ked mi pride ts tak si pozrem a ked sa mi paci tak dam paci.... a nepaci som este nedala nikomu aspon mi nikto škaredy ešte nezaspamoval
ale keby zato vyhadzovali zo sutaze bolo by to aj tak najspravodlivejsie.... pretoze prvy den či tyžden mi to ešte nevadi, ale casom to bude ešte horšie ako twilight.... a ten bol aspon označený a tak som mohla spravy rovno mazať
mne ešte nič také nedošlo a aj keby jedine vtedy by som hlasoval keby boli sympatie, ale taká TS by ma vyhecovala asi natoľko, že by som sa na to vyprdol
mne sa najviac videl ten jeden nemenovaný, ktorý mi to poslal raz, dala som mu nepáči a odpísala, že za to, že spamuje má odo mňa nepáči. asi o tri hodiny mi to od neho prišlo zas, že či za neho nezahlasujem... to už mi prišlo fakt odveci a úbohé
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
Ale keby taka prisla, tak ju bud okamzite vymazem, alebo urobim to co @ryu4 Nepaci
VY*EBAŤ ICH Z BIRDZU čo len zo súťaže? magori...