Mal by som otázku ohľadom tulivakov. Prečo sa z nich idú všetci tak náramne pos...ať? Existuje predsa viac výrobcov sedacích vakov, je tento jeden v niečom výnimočný? Docela by ma to zaujímalo, rád by som si nejaký sedací vak kúpil, len toto slovné spojen
Juj mňa na ňom viac štve, že mi pripomína meno Tuliho. Najhoršie meno na svete ewww...ešte k tomu, ako on vyzerá, hnusná predstava sa ho dotknúť a že pobyt v tom kresle by bol podobný...
Prečo ľudia hovoria o botaskách, aj keď nie sú značky botas? A všetky čapované kolové nápoje sú kofola, všetky polievky zo sáčku sú vifonky (@2 ), všetky saponáty sú jar a tak ďalej...
@wind ale napríklad aj korčule bývajú značky botas! proste botasky je už zovšeobecnené slovo, vlastne by ma zaujímalo čo vzniklo prvé teda, asi značka botas
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
A slovo tulivak som používal dlho predtým, ako som vedel, že nejaká firma tuli existuje
(zajtra si to vyhľadám keď vytriezviem)
a je mi z neho grcno