Sú tu nejaký ľudia čo tiež radi tuningujú svoje autáá ?? Aké auta to sú ? Chodíte s nimi aj na zrazy ? Ja mám volkswagen passat b5 a naposledy sme s ním boli na tuning zraze vo Svidníku a aj na Domaši a čo vy?
takže tuning hej ? 90% slovenských "tunerov" sú obyčajný tuzingáči... zdrbe si na feldu 18" disky dozadu dá fólie a ide s tým na zraz ako keby tam prišiel na prekopanom bavorovi aspoň na dákych 500 koníkov...
osobne mi je na grc so slovenskej tuningovej scény
Mám Civic Type-R, na kvalitný tuning sa mi peniaze dávať nechce (asi som z toho už vyrástol) a z tuzingu za pár stoviek eur je mi na grcanie... Mám ale rôzne drobné úpravy - nastaviteľný športový podvozok, priame sanie, rozpera, lepší olej a sviečky...
ja mam auto upravene auto od renomovanej firmy...a to je najlepšie neviem sice ci ta firma funguje este (opera designer) a ked vidim na svk jak uz bolo spomenute tie tunning auta ze ked na feliciu treskne 17 kolesa ledva to ide repraky take ze drahsie jak auto a netaha to tak to je fakt zle...ked stare auto tak je pekne tak jak je.a nie debiliny davat nanho to este viac zhorši vizualny dojem.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
nemam (zatial) nijak porobkane auto okrem chipu, kedze ojnica sa mi zhrbila trosku
uz staci aby sem prisiel nejaky dickhead z birdz auto teamu ti tu vysvetlit volskwageny aki ludia mavaju
skor sa mi pacia tovarenske upravy
osobne mi je na grc so slovenskej tuningovej scény
@bejushka B5ku mas? tu by som este ako passat mozno prezil, tie sa robili myslim este aj ako SYNCRO... a aku motorizaciu?
a si z SP alebo SK? lebo trosku to tam poznam par autickarov
ale inak menene sanie, filtre, zvody a chip priamo od GPower v nemecku
ale ako uz bolo napisane, tuning za lacne peniaze je na (doma robeny spojler z drevotriesky), a kvalitny su uz ine peniaze na nove auta
i ked nic ma nerozosmeje viacej ako fabia s angel eyes