Už dávno by so mto chcela vyskúšať, ale stále mám obavy, že aj ked partner použije ochranu tak sa možno stanem mamičkou.To jediné ma od toho tak veľmi odpudzuje, nedokázala by som si to užiť lebo by som si stále predstavovala čo by sa dialo keby som oteho
11 plne s tebou súhlasím. v 15 by som sa do toho tak bezhlavo nepúšťala. nechaj si to pre niekoho, kto si to skutočne zaslúži a nie pre nejakého nadržaného sopliaka. prvý raz je to len raz a mala by si si to schovať pre niekoho výnimočného.
a čo sa týka toho otehotnenia... mne sa to podarilo aj s HAK (vraj antibiotiká znižujú účinok), takže ak ju budeš chcieť nasadiť a máš aj iné lieky, povedz to doktorke. aj keď dostaneš len chrípku, tak aj vtedy.
ja mám teraz päťmesačného syna a som šťastná že ho mám. neľutujem ani na okamih, ale ty máš ešte kopec času. užívaj si iné veci a toto nechaj zatiaľ bokom. skutočne máš čas
@palo1974 po každom sexe si dala tabletku po??? to sa môže tak max 1x za 3 mesiace.. a nie je to antikoncepcia, na ktorú by sa mal človek spoliehať.. je to núdzová antikoncepcia.. ak chce mať dievča niekedy deti.. s týmto by som neriskovala.. môže si pobabrať velmi vela vecí.. ja som si to zobrala 2x a to je taká bomba hormonov že som sa z toho dlho spamätávala..
@Skaza111 a ak nechceš antikoncepciu tak to rieš kondomom + pharmatex.. obe majú veľmi vysúkú účinnosť a spolu by som sa ja osobne fakt nebála že otehotniem.. ale aj tak máš ešte kopec času..
a istotne sa radšej pýtaj a hľadaj odpovede.. myslím že hlúpa je tá, ktorá sa nepýta a ide rovno na to...
wow, ty mas, ale problem, chod k lekarovi, daj si predpisat antikoncepciu, mama o tom nemusi vediet, ak na to nemas peniaze, tak si najdi brigadu a za zarobene peniaze si kupis antikoncepciu aby si uz konecne mohla mrdat, priatel nech si kupi prezervativ a nech z teba vyriahne penis este pred vyvrcholenim a neverim tomu, ze otehotnies.
to znaci to, ze nie si na to pripravena, nemusis byt ako kazda ina 15 pipka ktora uz prestriedala x-tych. .... ke sa nebudes nicoho obavat v tedy je ta prava chvilka a samozrejme musis byt zotpovedna, predovsetkym ty. (i ked aj chalan, ale ak by nahodou sa daco stalo, tak to vsetko budes znasat ty ..... on iba do istej mieri) to je tak zbezne dievca.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
A na tvojom mieste by som este rok dva pockala...v 15 je velmi skoro..aby si to potom nelutovala
a čo sa týka toho otehotnenia... mne sa to podarilo aj s HAK (vraj antibiotiká znižujú účinok), takže ak ju budeš chcieť nasadiť a máš aj iné lieky, povedz to doktorke. aj keď dostaneš len chrípku, tak aj vtedy.
ja mám teraz päťmesačného syna a som šťastná že ho mám. neľutujem ani na okamih, ale ty máš ešte kopec času. užívaj si iné veci a toto nechaj zatiaľ bokom. skutočne máš čas
@Skaza111 a ak nechceš antikoncepciu tak to rieš kondomom + pharmatex.. obe majú veľmi vysúkú účinnosť a spolu by som sa ja osobne fakt nebála že otehotniem.. ale aj tak máš ešte kopec času..
a istotne sa radšej pýtaj a hľadaj odpovede.. myslím že hlúpa je tá, ktorá sa nepýta a ide rovno na to...
ale je to to najkrajsie a s laskou jo bejbe
Vela stastia XOXO