no tak ešte jú nespustila iba jú bude spúšťať 31. a podla mňa keď tam pojdu samé seriali tam ma hodí o zem jáá neznášam seriali ako je ordinácia v ružovej záhrade a podobné pi*oviny
boze to je stare, bude to pravdepodone to iste ako joj plus, a neviem ci to vobec niekto pozera kedze tam chodia take "super" serialy, isto to tak bude ja s novou televiziou
ludia sak je logicke ze chcu byt lepsi ako ine televizie ved prave preto su plateni nie??? z toho ziju tak ako vy...no vasi rodicia poniektorych zijete zo svojho platu tak za toto platia ich...neviem co zas vymyslate ze opakuju ano ale sak joj plus ma uspech akytaky a markize vela netreba lebo ja na nej frcim a budem frcat stale je to najlepsie slovenska televizia a proste vsetky serialy pre zeny dievcata stare babky da na samostatny kanal aby mohla rozsirit paletu filmov...neviem preco to tak riesite a filozofujete nad tym ze jaka ... zamyslite sa musia robit nieco nove aby ziskali ludi a peniaze LOGICKEEE
to bude zase vysielanie len pre urcitu malu skupinu divakov (ako joj plus) a nie mainstream ako markiza, joj... ale mate pravdu babicky sa budu mat na co pozerat...
@jantomas Čože? Dementi! Jako néžeby som mal Primu dák rád moc, šak ani moc nepozerám telku, z pár hľadísk by ju bolo aj lepšie vyhodiť von oknom.. ale minule som tam (nedo)pozeral fajný film (Volanie slobody / Freedom call, Veľká Británia, 1987) a keď ho budú reprízovať, tak na Prime. Čo to kua nedajú namiesto Joj plus, to mi nebude chýbať už vôbec.
@lafraisee Mazané, nie? Chvíľku potom, ako to zhekovali a dali tam hento, volali všelikam desiatky zesraných dôchodcov, ktorým asi nedošlo, že ak by tá bomba neskurvila celú ČR (ak by to bola fajná bomba, tak aj Francúzsko) alebo aspoň minimálne nezrušila tú kameru za pol milisekundy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
Sestra sa ma samozrejme pýtala či sa Markíza premenuje.
Ja inteligentnejšia som jej vysvetlila že zrejme zas opakuje po jojke ktorá mala ako prvá Joj plus
Nič nové že sa zas predbiehajú kto bude lepší..
neviem nepozeravam telku
@lafraisee
Kedy to našim dôchodcom takto spestríme my?
@lafraisee Mazané, nie? Chvíľku potom, ako to zhekovali a dali tam hento, volali všelikam desiatky zesraných dôchodcov, ktorým asi nedošlo, že ak by tá bomba neskurvila celú ČR (ak by to bola fajná bomba, tak aj Francúzsko) alebo aspoň minimálne nezrušila tú kameru za pol milisekundy