Zozaciatku som do neho rypal kvoli panu bohu ale odkedy som na transcendentno zmenil nazor, prestal mi Zajko vadit. Dokonca som si ho oblubil, lebo je na hlavu, ako ja xixi
Zajko Filip síce sem tam na niekoho vypení, ale zas kto je tu z nás taký, že nie, naposledy čo si pamätám, tak tu taký jeden bol pred 2000 rokmi a toho ľudia radšej ukrižovali.
Inak v poho, žiaden problém s ním, fešáks a nerieši pičoviny s prachmi, ale sa zaujíma, svojou cestou, o dôležitejšie veci medzi nebom a zemou ...
@robinsonleon
Všetko na tomto svete je márnosť nad márnosť a zas len márnosť...
Tam hore je Pravda, láska a večnosť...
Jedného dňa sa tam stretneme a začne žiť kamo...
ja si ho tiež pamätám od "...........filip" čias a strašne by ma zaujímalo, ako môže už toľké roky tak intenzívne venovať toľko svojho času a energie do niečoho ako je birdz
V niektorych temach ma konštruktivne nazory, avšak vo väčšine podmazané náboženstvom konzervatívne a protichodné tvrdenia/správanie.
Ako reálny človek s vymytým mozgom od sekty.
on skôr nie, lebo nemám rada vieru založenú na strachu, čiernobielom videní sveta a na odsudzovaní neveriacich/inak veriacich/neortodoxne veriacich (ako ja) a takisto vieru bez argumentov, lebo predkovia, lebo sa to patrí na slušného človeka....ale sú aj silnejšie veriaci ľudia než ja a sú mi sympatickí pokiaľ vidím, že ich viera napĺňa a že žijú spokojný život a že nie sú v kŕči,lebo peklo...ale tých je fakt málo, v práci mám šťastie na takú kolegyňu, čo je hlboko veriaca a je zároveň aj tolerantná, inteligentná a vidieť, že životný štýl viery ju napĺňa, nie obmedzuje...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
nič sa nedeje zlato...
tu ma aj tak nikto neberie vážne a serie na mňa...
pekne od teba, že si si ma všimla...
o joj, to boli staré dobré časy....to som bol pekný a blbý a teraz som už starý a "múdry"...
Edward!
máš u mňa súdok pivka...
@marcello1111 Svijany 11° poprosím
Je jedno ci ma pravdu. Je jedno co si mysli o svete a ake ma hodnoty.
Ako jeden z mala ludi sa tu neboji dat zo seba von veci, o ktorych vie, ze su druhym mozno nesympaticke.
Nepodlieha strachu pred stadom. Ako vacsina birdzu. Ale to je prirodzena vec...
Inak v poho, žiaden problém s ním, fešáks a nerieši pičoviny s prachmi, ale sa zaujíma, svojou cestou, o dôležitejšie veci medzi nebom a zemou ...
Všetko na tomto svete je márnosť nad márnosť a zas len márnosť...
Tam hore je Pravda, láska a večnosť...
Jedného dňa sa tam stretneme a začne žiť kamo...
posielam ti pesničku:
Ako reálny človek s vymytým mozgom od sekty.