inak vodka s džúsom je podľa mňa fujkaaa , je mi z toho horšie , ako z normálnej vodky a kazí to džúsiku chuť ale to len moja skúsenosť, moje máti to taky miluje
to co davas ? jasne ze to skodi a nemusis tam mat ani lad ... ale ked uz ho tam das urcite to nebude skodit o vela viac ako bez neho a k teme ... co ja viem no ja nejak drinky nepijem ja len tvrde (hlavne vodku) a potom brzda ... alebo pivo alebo vino
a inak ked ide aj o nealko tak bananovy koktejl mam rad: banan a mlieko rozmixovat ... alebo samozrejme granko kazdy den skoro vypijem pol litra studeneho mlieka a do toho 3 male lyzice granka
mne raz kamarat na oslave namiesal Bieleho Rusa, tam boli lad,vodka,mlieko a kavovy liker strasne dobre to bolo...asi by som sa z toho ale nechcela opit
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
ale inak zvyknem často aj tak... improvizovať, proste miešam rôzne sirupy, džúsy, šťavy.. a tak
linux - zelená, pomarančový sirup, biele víno, nejaká vodka, tequila
alebo viem uvariť aj dobrú citronádu (treba to variť,aby sa chute zmiešali):voda, citrónový koncentrát a med......
( ingrediencie :
banán, mlieko v pomere 3:1 )
a je to úplne ťažký postup: zoberieme pohár, ľad, rum a kolu a všetko dobre premiešame.
ale inak @0 ty si dosť retardko.
originál kofola červené víno rum pomer zhruba 1:1:0,25
inak vodka s džúsom je podľa mňa fujkaaa , je mi z toho horšie , ako z normálnej vodky a kazí to džúsiku chuť ale to len moja skúsenosť, moje máti to taky miluje
a niekedy (keď sa mi chce) vytlačené pomaranče
Pivo naleješ do krígla a rum do decáku. Na zdravie!
a inak ked ide aj o nealko tak bananovy koktejl mam rad: banan a mlieko rozmixovat ... alebo samozrejme granko kazdy den skoro vypijem pol litra studeneho mlieka a do toho 3 male lyzice granka
caj s mliekom
bylinkove caje
kava s cukrom.. v pomere 1:1
morgan's spiced a zazvorove pivo
jamesons s ladom
jagerbomb
tequila
soda (rano po)