@thunderstorm@robin koledujem si o banán už len tým, že som tu a uverejňujem ankety nápadne pripomínajúce Ninin rukopis, aneb jak praví klasik, znova sú tu ankety podobné Nininým - na toto trojeNkové slovo som obzvlášť hrdá! Asi by som mala ísť pofajčiť Borisovi ...
@azizi Hneď som vedela, že si na správnej strane barikády!!! Osobne si myslím, že už i len počuť o nich je hriech ťažší než smrteľný! Sú to rozvracači republiky a demokracie! Ešteže žijeme v Českej republike a máme za premiéra Slováka! Inak neviem, neviem ...
@kerrang vieš, čo mi to dalo práce, kým som in RL zohnala Ninu a ukecala ju, aby mi napísala možnosti do ankety? A ešte chcela navyše aj dvacku, žgrloška jedna! Nikdy viac!!!
Inac mam ich celkom rad je mi jedno ze su tu pre kazdeho konspiratori je mi jedno ze si tu o mne preto kazdy mysli ze som debil ano som aj ked si nemyslim ze zrovna v tomto a ano myslim si ze skor vacsina tych mainstreamovych su neobjektivni a ano nesuhlasim tu asi tak s 90% ludmi v politike v korone v nazore na svet v nazore na vsetko mozne aj nemozne a inak to nebude az kym neskapem koniec oznamu hotovo som povedau!
Sakra a to som chcel srat na taketo temy aj forum som spravil bez toho co malo byt ale tu sa to nedaaa bojim sa velmi ze ma zavru do Pezinka skor jak Igora a to uz je co povedat
@torpedo08 inak to Tvoje fórko ... nemôžem si pomôcť, ale miesto tých hviezdičiek mi tam sedelo "kot", takže koKOTy, a teda keď už, tak to druhé polPIČky, teda taká súlož, nesúlož, kokoty len tak do polpičky, keby babka videla, ako škaredo tu píšem, tak ma pošle na spoveď a pokropí svätenou vodou, čo má kdesi v bare, chápeš! Žiaden chlast, ale svätenú vodu áno!!! A potom buď u babky dlho na návšteve!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
6. mainstream dokopy