Nedavno tu bola diskusia o tvrdoline, teda jeden chalan ho chcel kupit. Co to vlastne je? Je to fakt take silne? Zaujimaju ma najma aj realne pripady. Skusala som googlit, ale moc mi toho nevyhodilo.
Je to taka tabletka, velka asi ako sumivy Celaskon, bez chuti a zapachu, rozpustna vo vode. pouziva sa v polnohospodarstve, dava sa hovadziemu dobytku asi tak tri hodiny pred stykom. Lebo ako kazdy vie, tak tam nie je casu na zbytocne hratky, proste byk pride, oplodni 20 krav, a odchadza do ineho mesta oplodnovat ine kravy. No a aby sa zarucilo, ze krava sa nebude styku branit, lebo cas su peniaze, tak jej taku jednu rozpustia do 10 litrov vody. Takze si asi vies predstavit, co by to spravilo s clovekom
to je blbost, nic take ako tvrdolin pre ludi neexistuje a vsetko co si na nete vyguglila su len klebety [napr. udajne by jedna tableta mala obsahovat enis z čínského býka (vocas), žen šen (ginseng), jelenní parohy (v prášku), kvalitní směs čínských bylinek vitamínov, mineral. latok, stop. prvkov, aminokyselin]
@314r ale existuje :; Nevravim ze je vsetko co najdes na nete pravda, ale tomuto verim. Dokonca mam kontakt na jedneho chalana co robi na druzstve a predava to, 1 tabletka 6 €.
@314r Kamaráde ale oni myslím kecajú o tvrdolíne ktorí sa dáva dobytku !!! Jeden človek tu na fóre napísal že to chce kúpiť - pravdepodobne pre vlastné potreby !!! Avšak je jasné a smozrejmé že by sa to do ľudského tela nemalo nijakým spôsobom dostať !!!
@Sexisasa Čo to je na to ti už odpovedali !!! - poprípade sa pozri na tú staršiu diskusiu ... tiež som tam čosi napísal o tom -> » www.birdz.sk/forum/tvrdolin/... ... Či je to fakt tak silné ??? - Tak asi hej keď sa to používa na kravy ... tie najťažšie sa pohybujú vo váhových rozdieloch až kolo 750 - 900 Kg -> a to na takéto množstvo sa dáva jedna malá tabletka tak si to vyvoď !!! A reálne prípady ??? - čo som počul tak to dali jednej babe ale len z toho oddrobili čiže jej z celej tabletky mohli dať asi " 1% " a tá baba z toho bola taká nadržaná že sa začala robiť na riadiacej páke v osobnom automobile a natrhla si " asi vieš čo " !!! ... preto radšej NESKÚŠAŤ !!!
@314r vtipne ale predpokladas zle nepotrebujem si davat nejaku tabletku pre kravy, kedze nadrzana som aj bez nej len ma to zaujalo, tak som si o tom zistovala co najviac.
@husky aj na baby, aj na chalanov. Z realu som pocula o chalanovi, co si zo zvedavosti vzal polku tablety a stal mu dva tyzdne v kuse, jeho priatelka hovorila, ze uz nikdy viac, lebo ju "upichal" pomaly k smrti
vijagra je 100x slabsi nez tvrdoš..dejte si 1/8 tablety skuste to jen 1x a dost jinak by vam uplne dokurvil hormonalni sistem ..tvrdolin uz se prez 15let nevirabi ..nesezenete to! to by ste museli byt velci luckeri XD...jedine sehnat pravi postup na vyrobu ...
adulicek keca ze jeho kamos to prodava nebudte trubky ...to co pise si jen vygoodloval ..a neco si k tomu pridal..poznal sem ze je to podvod jak napsal ze si nekdo dal 1/2 tablety a stal mu 2 tydny...ten kluk by zdechl do pul hod ...
dal bych klidne 1000eu za tu tabletu .... jako mam erekci dobrou a oholky nouzy nemam ale primichat to do 100litroveho sudu s pitim u nas na stredni a pak vydet jak kazdej suka v jidelne,nachodbach ,pred skolou, a na na ulicmazeeec
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
keby take nieco bolo, uz davno by som o tom vedel
takze never vsetkemu o com ti kto nakecal...
@Sexisasa Čo to je na to ti už odpovedali !!! - poprípade sa pozri na tú staršiu diskusiu ... tiež som tam čosi napísal o tom -> » www.birdz.sk/forum/tvrdolin/...
... Či je to fakt tak silné ??? - Tak asi hej keď sa to používa na kravy ... tie najťažšie sa pohybujú vo váhových rozdieloch až kolo 750 - 900 Kg -> a to na takéto množstvo sa dáva jedna malá tabletka tak si to vyvoď !!! A reálne prípady ??? - čo som počul tak to dali jednej babe ale len z toho oddrobili čiže jej z celej tabletky mohli dať asi " 1% " a tá baba z toho bola taká nadržaná že sa začala robiť na riadiacej páke v osobnom automobile a natrhla si " asi vieš čo " !!! ... preto radšej NESKÚŠAŤ !!!