Ja som dáko nemával s týmto problém, ale v posledných týždňoch som asi 2-3krát v noci vstal s tým, že musím ísť čúrať. Zdá sa, že to zakaždým súviselo s tým, že som pil tekutiny neskôr večer. Ale napr. včera som dopil poslednú vec asi o 20:30 a spať som siel o 23:00 cca, pričom tesne predtým som šťal - čiže by som čakal, že za tie 2,5 hodiny to už stečie dole Ale nie - v noci som musel vstať a vymočil som pomerne veľký objem.
@rebarboe cize kolko hodin pred spanim nepijes uz? ja si tiez takto povedam, ze zrejme by som mal pit normalne dake tie 2-3 litre, ale mozno skoncit uz pred 18:00 alebo aj skor, to uz vydrzim urcite bez pitia (smadny nebudem no, a z hladiska hydratacie by to malo byt hadam ok, ked dovtedy tolko popijem) a dobre bude.
ale mam pocit, ze to vekom prislo, tieto trampoty
@pubertslatinocelny môže a ani sex tomu moc neprospieva, keďže ťa môžu zvyškové spermie dráždiť svojím pohybom v močovej trubici ... inak bude na vine vek a prostata
@r4ptor ale problemy s prostatou nesposobuju to, ze clovek chodi sikat casto po malych davkach? ja som toto mal proste objemné šťanie.
so sexom som nevybadal suvis (tieto konkretne pripady 3, co si spominam, by to nesplnali)
U mňa je niekedy posledný nápoj pred spaním ranná káva/čaj takže je mi fakt jedno a chodím síce skoro každú noc ale skôr preto že mám taký nepravidelný režim že mi to vydá o 3 a nie preto že by som sa zobudila čisto kvôli tomu
A záleží podľa mňa aj čo piješ niektoré veci sú dosť močopudné
@pubertslatinocelny chodím teraz spávať okolo 2 ráno a obvykle sa naposledy napijem tesne pred 21.00 (700ml čistej vody) a do tej sa druhej stihnem vycikať
Ja pijem tak 3l denne a večer pred spaním idem vždy cikat, potom si dám ešte pohár vody a v pohode vydržím do rana, kedy sa ako prve po zobudeni opäť napijem vody a idem cikat
@celuloid to je na prd dost. ja som teraz za posl. tyzden asi 3x takto, pricom raz som tesne pred spanim vypill pollitra caju, takze to ma ani dako neznepokojilo. ale napr. vcera sa mi zdalo, ze som pil dost v predstihu no, preto som toto forum zalozil
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
Čo mi viete k tomu povedať, pls?
ale mam pocit, ze to vekom prislo, tieto trampoty
mocim tesne pred spanim a okolo 5-6 rano ... niekedy aj medzitym ale to len ked vypijem ozaj vela vody
so sexom som nevybadal suvis (tieto konkretne pripady 3, co si spominam, by to nesplnali)
@interrupcio na kedy by bolo mozne sa objednat?
A záleží podľa mňa aj čo piješ niektoré veci sú dosť močopudné
v noci chodim curat, iba ked vypijem pred spanim nejaky dobry trunok
nebudim sa pocas noci
p.s. : to slovo je "cikať"
Inac co toto je za vyraz síkat? To vazne tak hovorite?