predstav si, že by si si mohol vybrať spôsob, ako sa stať záhadou celosvetovou, akýmsi mýtusom, ktorý my budeme považovať za zázrak, ufo vyhodené z okna, alebo neviem č
tak pouvažuj, a napíš, čo by si chcel spraviť, aké by si chcel mať vlastnost
nechapavy mytus cislo dva, ty netuzis byt zahadou pre ostatných?
neway: pockaj, ale ako by si sa s nimi dorozumela? okrem toho, asi by sa ta zlakli nie? este by si ta pomylili s mamutom, ja by som to neriskovala
podla mna najlepise obdobie je stredovek (glg), ale naj je novovek, prisla by som k biologom a zacala im spievat o NK, bielkovinach, cytole, genetike, vsetci by sa mi klanali tak, ako tomu z Parfumu, ked stvoril ten svoj zivotny parfem : , a potom by ste si o mne citali v ucebniciach a dalsi by nadavali, ze sa ma musia ucit :
no diky pekne, ale ja ako mamut nevyzerám! nežijem síce aktívnym športovým životom, no ale toto.. ts
neboj sa, nejaký spôsob rozhovoru by sa už našiel a čo ty vieš, možno by už ani nebolo potrebné aby si ty prišla v novoveku a začala ich oboznámovať, keby tí moji pravekí už vedeli čo a jak, tie začiatky, evolúcia by prebiehala rýchlejšie! všetko by sa vynašlo skôr, ospevovaná by som bola ja ako zázrak doby a čo ty vieš, možno by sme už teraz nesedeli doma za netom znudení z toho dažda, lebo by sme vedeli ovládať počasie a vonku by lietali osodné dopravné prostriedky
Ja by som chcela vysvetlit stvorenie sveta... nájst niečo..nejakú odpoved...to by bolo.. všetky tie náboženské protesty a moje neodvrátitelné dokazy.. ale zas to by asi nedopadlo dobre...ale haluz by to bola..
chavez, niee, nemohli, pretoze biola je to jedine, co by som mohla aj dokazat im!!!, vybrala by som si to, co by som mohla tym zadebnenym aj dokazat mimochodom, nepovazuje s akazdy vedec, co nieco vynajde za blazna sprvu? cha!
neway, ty potvora ! tak teda si ma predbehla, dalej sa uz neda ist, dinosaurom by so nechcela vysvetlovat, ze skapu a nahradime ich my
a co ak naozaj bol v skutocnosti niekto prevteleny do tych klucovych postav v dejinach? co ak by sme doteraz mozno boli zaostali napriklad v medicine, a chirurgia mi stale bola pohrdanou vedou...napriklad...ech ech, nepaci sa mi ten aristoteles, kto to bol? cert daky!
no tom si hne dmyslela, ze dakto spomenie aj Jezisa ale inak v Aktoch X sa tato tema dost dobre rozoberala v castiach Biogenezis siedma seria tusim, padli slova aj o Biblii, bolo to dost napinave, a chcela by som tomu aj viac, nez len trochu malililinko verit
Mna tu poslali z budúcnosti, zatial sa ešte moj projekt pripravuje a preto budím zdanie obyčajného tínedzera ale ked budem mať osemnásť, v čase ktoré označilo proroctvo,
sa stanem Miss America a všetkých vesmírov a nastolím celovesmírny mier!
o pár rokov budem mýtus ludia, a vy sa mi budete klanať
citas mi myslienky, neway, chcela som spomenut aj shakespeare...nie je mozne, aby niekto tak ovladal slovo, ale potom m idoslo, ze musel to byt unikat sam o sebe, dodnes mam pocit, ze ho nikto neprekonal...ale aristoteles bol urcite podvodnik, dusa, co donho vstupila musela zit uz v novoveku, proste neverim mu!
naaapo...to chcem byt ja, ale od strategickeho zmyslania mam daleko ...vogo...mozno hitlerom bol niekto, kto teraz zije a spravi strasny prevrat 22.12.2012...nepreskakuje mi uz?
Ludia o tejto teme by osm veeeedel kecat... ked vidim filmy so starovekími bojiskami, vedel by som si predstavit, že tam stojím medzi všetkými, vidím ako umierajú, a jedným pohladom, mávnutím ruky by som menil nepriatelov na kusy ľadu, alebo ich spopolnil...
Mojim snom je získanie moci nad živlami, vodou, ohnom, zemou, vzduchom. jj.. to by bolo fantastické.. a konkrétne nad vodou...
transformaccia, telo z vody... to by bolo..
ludska stranka by zostala ludskou, zranitelnou, stranka živlu by bola väčná, nesmrtelná...
A ked si to premetnem a spojím s týmto časom a real udalostami... aaach.. mágia..
@midnight : lakave (-; (hlavne ak beriem do uvahy vsetky mozosti)
ale k veci, mozno by bolo fajn mat niektore schopnosti, ale urcite by som nechcel aby ma niekto kôli tomu uctieval, aby som mal z toho vyplyvajucu moc alebo nieco podobne. Naco by mi to bolo? Viem, ze by som nebol o nic stastnejsi. (netvrdim, zeby nebolo zaujimave si to skusit, ale trvalo by som tak zit urcite nechcel)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
ja by som položila na lopatky pravekú prítomnosť
neway: pockaj, ale ako by si sa s nimi dorozumela? okrem toho, asi by sa ta zlakli nie? este by si ta pomylili s mamutom, ja by som to neriskovala
podla mna najlepise obdobie je stredovek (glg), ale naj je novovek, prisla by som k biologom a zacala im spievat o NK, bielkovinach, cytole, genetike, vsetci by sa mi klanali tak, ako tomu z Parfumu, ked stvoril ten svoj zivotny parfem : , a potom by ste si o mne citali v ucebniciach a dalsi by nadavali, ze sa ma musia ucit :
neboj sa, nejaký spôsob rozhovoru by sa už našiel a čo ty vieš, možno by už ani nebolo potrebné aby si ty prišla v novoveku a začala ich oboznámovať, keby tí moji pravekí už vedeli čo a jak, tie začiatky, evolúcia by prebiehala rýchlejšie! všetko by sa vynašlo skôr, ospevovaná by som bola ja ako zázrak doby a čo ty vieš, možno by sme už teraz nesedeli doma za netom znudení z toho dažda, lebo by sme vedeli ovládať počasie a vonku by lietali osodné dopravné prostriedky
a co ak naozaj bol v skutocnosti niekto prevteleny do tych klucovych postav v dejinach? co ak by sme doteraz mozno boli zaostali napriklad v medicine, a chirurgia mi stale bola pohrdanou vedou...napriklad...ech ech, nepaci sa mi ten aristoteles, kto to bol? cert daky!
sa stanem Miss America a všetkých vesmírov a nastolím celovesmírny mier!
o pár rokov budem mýtus ludia, a vy sa mi budete klanať
alebo čo ked som dáky prevtelený šejkspír? alebo napoleon? úúúú
naaapo...to chcem byt ja, ale od strategickeho zmyslania mam daleko ...vogo...mozno hitlerom bol niekto, kto teraz zije a spravi strasny prevrat 22.12.2012...nepreskakuje mi uz?
a na bojkot aristotela sa prestaňme všetci učiť matiku! nech nám ju zrušia
Mojim snom je získanie moci nad živlami, vodou, ohnom, zemou, vzduchom. jj.. to by bolo fantastické.. a konkrétne nad vodou...
transformaccia, telo z vody... to by bolo..
ludska stranka by zostala ludskou, zranitelnou, stranka živlu by bola väčná, nesmrtelná...
A ked si to premetnem a spojím s týmto časom a real udalostami... aaach.. mágia..
Asi spravim blog, abo vlastnu temu na toto..
ale byť Phoenixom by nebolo tiez zlé... ked by prišlo k starobe, alebo sa bližila smrť, jednoducho zhorieť a znovu sa zrodiť..
2. zvládnutie Silvovej metódy kontroly mysle
3. v dôsledku toho schopnosť skočiť z ľubovoľne vysokého miesta a pri dopade sa nezabiť ani nezraniť (teda okrem iných super vecí)
ale k veci, mozno by bolo fajn mat niektore schopnosti, ale urcite by som nechcel aby ma niekto kôli tomu uctieval, aby som mal z toho vyplyvajucu moc alebo nieco podobne. Naco by mi to bolo? Viem, ze by som nebol o nic stastnejsi. (netvrdim, zeby nebolo zaujimave si to skusit, ale trvalo by som tak zit urcite nechcel)