urob si pripletaný zapletaný cop.. proste začni na temene a postupne z bokov priberaj vlasy a normálne zapletaj..
alebo si rozdel cop na dve časti a vždy z kraja tej jednej vezmi malý pramienok a obmotávaj tým tie dva, proste dokolečka ale tak, že cez ten kde si začala z hora a ten druhý prameň prejdi dolom, a zase obtoč a ten prvý prejdi z dola a tak.. chápeš skús si to predstaviť keď sa ti ten obtáčací pramienok minie, vezmi zase z druhej strany a pokračuj, vždy tam ten koniec nejako šikovno zakamufluj..
O dva mesiace ti bude už jedno, že ideš štrbavá bez okuliarov a čočiek (vrážajúc do každej pouličnej lampy), s mejkapom zo včerajšieho dňa a vlasmi, ako keby ti tam skapalo nejaké zviera
aa @freyaa ja mám zase také (ne)šťastie, že si dokážem urobiť všetky tieto účesy, nikdy ma to nikto neučil proste kamoškám som robila rybie chvosty roky a nevedela som že to je nejaký rybí chvost ale nikdy s tým nevyjdem von proste v akomkoľvek účese okrem rozpustených vyzerám hrozne, takže si ich robím len tak pre zábavu.. :/
@leylaa Lenže ja keď si spravím cop tak vysoko, spodné vlasy ani nedám do gumičky... Mám tesne nad ramená vlasy... takže si musím nejaký ten mesiac počkať.
drdol ja ho nosim takmer vždy, neznášam, keď mi vlasy lietajú kade tade. mozes si ho urobit napriklad takto » proslecny.cz/jednoduchy-drdo... aj normalne, ze vlásky nezapletieš..môžeš si ho urobiť vyššie hlavy, alebo nízko..alebo nabok...ako chces
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
alebo si rozdel cop na dve časti a vždy z kraja tej jednej vezmi malý pramienok a obmotávaj tým tie dva, proste dokolečka ale tak, že cez ten kde si začala z hora a ten druhý prameň prejdi dolom, a zase obtoč a ten prvý prejdi z dola a tak.. chápeš skús si to predstaviť keď sa ti ten obtáčací pramienok minie, vezmi zase z druhej strany a pokračuj, vždy tam ten koniec nejako šikovno zakamufluj..
O dva mesiace ti bude už jedno, že ideš štrbavá bez okuliarov a čočiek (vrážajúc do každej pouličnej lampy), s mejkapom zo včerajšieho dňa a vlasmi, ako keby ti tam skapalo nejaké zviera
aa @freyaa ja mám zase také (ne)šťastie, že si dokážem urobiť všetky tieto účesy, nikdy ma to nikto neučil proste kamoškám som robila rybie chvosty roky a nevedela som že to je nejaký rybí chvost ale nikdy s tým nevyjdem von proste v akomkoľvek účese okrem rozpustených vyzerám hrozne, takže si ich robím len tak pre zábavu.. :/
že mi to prídeš niekedy zapliesť, ja totiž zapletať viem síce kdečo, ale len keď to nie je priberané
jááj do faka... rybí chvost dobréé uff
Každý deň môžeš vyzerať inak
zapletany na mojich vlasomch nevyzera ppekne a odstavaju mi z neho vlasy