len nechápem, prečo ľudia chcú silou mocou do vesmíru poslať nejaké informácie, či čo to minule posielali..veď, keď tam náhodou niečo bude, tak to nemusí skončiť dobre..:S
ufo som nevidela, teda vlastne jj, podľa doslovného významu skratky hej, ale hentaké že taňjure lietajúce, to nie.
ale naši išli minule do lesa sa prejsť a ževraj dve také ufá taňjurovité ponad nich preleteli. buď sa to stalo, alebo si to vymysleli. žeby sme ja a sestra ľutovali, že sme ostali doma šunky váľať.
@spoluobcan informácie už boli poslané pár rokov dozadu a čakalo sa že odpoveď príde oveľa neskôr, ale tuším do roka alebo dvoch prišla odpoveď vo forme obrazca v poli presne v tom tvare ako správu odosielali zo zeme.
raz sa mi zdalo že som niečo také videla, keď to letelo rovno a potom ostro zahlo doprava, ale nemuselo to byť ufo, lebo stále je záhadou čo robia americkí chlapci v area 51 si z nás robia srandúúúúú
Podla mna existuje nejaky ten život vo vesmire nejsme jedina planeta na ktorej je žiovt je ich viacej ale mi onich nevieme a ano boli už nejake dôkazy na ufo..........a ano verim a nehanbim sa za to !
a čiže áno, videla som UFO: akurát včera večer sa susedove deti hrali v záhrade s loptou (nechápem, prečo sa hrali večer) a prehodili loptu ponad našu záhradu. Keďže bola tma a ja som nevedela, že sa oni hrali s loptou, nevedela som, čo to je a teda som to nemohla identifikovať. a lietalo to. čiže som videla UFO
Ak su tie poucky overene meranim, tak je dokazana ich pravdivost az kym niekto nedokaze opak. Tvoje poucky vsak nestoja na realnych zakladoch, nie su meratelne a teda pokial nedokazes ich pravdivost, su nepravdive.
videla...keď som bola menšia...doteraz si to pamätám úplne presne...i keď všetci mi vravia že sa mi to len snívalo..ale ja viem čo som videla a nikto mi to nevezme!
Ja som zažil blízke stretnutie 32. druhu a dosť často.. Vedeli ma vždy zastaviť rozprávať o Bohu a konci sveta a vždy mi ponúkali nejaké brožurky ako Maják, prebúďte sa Strážná veža a podobne...
Mne sa jeden čas sníval stále ten istý sen dookola , že ma unášali ..takže snažím sa uverit tomu že to nebol len sen! ... » www.dbcovers.com/image-of-mars-a... at at at
@2421david ja som síce UFO ešte nevidel zato som čítal super stránku ktorá ma o UFE presvedčila ako keby som sa s ním naozaj stretol » sk.rael.org/home... fakt to stojí za prečítanie , velmi vela sa dozvies ohladom tohto fenomenu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
len nechápem, prečo ľudia chcú silou mocou do vesmíru poslať nejaké informácie, či čo to minule posielali..veď, keď tam náhodou niečo bude, tak to nemusí skončiť dobre..:S
ale naši išli minule do lesa sa prejsť a ževraj dve také ufá taňjurovité ponad nich preleteli. buď sa to stalo, alebo si to vymysleli. žeby sme ja a sestra ľutovali, že sme ostali doma šunky váľať.
a videli sme to vsetci co sme boli von
sak je to normalne,ze lietaju.ci u vas nelietaju?
myslím, že existujú, ale pravdepodobne vyzerajú úplne mimo všetkých našich predstáv
však to by bol dosť veľký fail, aby sme boli v celkom nekonečnom vesmíre sami
raz sa mi zdalo že som niečo také videla, keď to letelo rovno a potom ostro zahlo doprava, ale nemuselo to byť ufo, lebo stále je záhadou čo robia americkí chlapci v area 51 si z nás robia srandúúúúú
a čiže áno, videla som UFO: akurát včera večer sa susedove deti hrali v záhrade s loptou (nechápem, prečo sa hrali večer) a prehodili loptu ponad našu záhradu. Keďže bola tma a ja som nevedela, že sa oni hrali s loptou, nevedela som, čo to je a teda som to nemohla identifikovať. a lietalo to. čiže som videla UFO
to len pre tie 13 -ročné deti ..............filip
to len pre tie 13 rocne deti
keď niekto na mňa naschvál pindá svoje poučky, to tiež nemúsi byť pravda .........filip
Tu máš ufóna a ufo. (gagu mám rada )