Je pravdou, že predchádzajúcim príspevkom na tému UFO v Trenčíne som rozumel asi ako sestrinmu psíkovi. Skrátka chudobné na prejav prítomnosti druhej signálnej sústavy, ktorá v jednotlivých prípadoch určite je na svojom mieste, avšak sa neprejavuje vzhľadom na výsledky druhej svetovej a od nej sa odvodzujúci 64- ročný systém, šťastnú demokratickô budúcnosť, ktorá našu európsku populáciu priviedla svojimi červenými a modrými princípmi až do takého krásneho stavu, v akom je, na čo nám poukazuje aj kvalita obsahu príspevkov k téme.
Ja chcem k tomu to uviesť, že nejde až tak veľmi o záhadu, ak si prečítame o práci azda najgeniálnejšej bytosti národov Európy, akou bol pán Nikola Tesla.
vydel som to v tv a nezdalo sa mi zeby sa to pohybovalo alebo nieco ine. inac k teme ufo- ufo je dostatocne dokazane. nieje to nejaki vymysel nejakich par nadsencou. ale z tychto tu komentarou mi je hned jasne ze z ludmi na slovensku sa na take temy vazne asi bavit neda. ale tak prepite prefetovane a neviem este ake mozgy teenagerou na slovensku......
Kto neverí... pozrite si StarTrek a všetko vám bude jasné. Neviem koľko tým policajtom zaplatili ale je to bezočivá lož. Myslím že by sa mala medializovať skôr situácia na Slovensku ale ako vidím je to o niečom inom, čo je veľká škoda.
co maju z tym startrekom nechapem....a co tak den nezavislosti?! alebo vojna svetou?! neveriaci tomasovia. ale ako raz povedal ex starosta ziliny...prosty narod.....alebo tak nejako.....
Mam radost ze tu skoro nikto nevie seriozne ragovat na danu temu. Vsak co by aj clovek chcel od deti"tynedzerov" ktorich nezaujima nic ine iba trendy, peniaze a to co na velka AMERIKA dala. K tomu Trencinu bud ste slepy alebo nevidite ze sa tie objekty pohybuju a menia formaciu alebo su to mozno vase hlupe hlavy v spanku ktore svetia a vznasaju sa po oblohe v podobach prieskumnich balonov a znazornuju symbol NY ......
no mládež, vy ste ale pekne sprostí keď sa k danej veci neviete rozumne vyjadriť a sledujem že táto stránka je akási celá trápna, to bude asi len pre osoby mladšie ako 15 rokov, alebo potom prístup ľudí ktorí ju publikujú je dosť neseriózny
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
cisto nahodou som vecer, ked tieto veci lietali, som kalil u kamarata na zahrade. A zhodli sme sa na niektorych veciach:
1. nemohlo to byt vyssie ako 500m
2. stupalo to zo zeme
3. ked to dosiahlo urcitu vysku, zhaslo to
4. nechalo sa to unasat vetrom...
takze sme sa zhodli, ze su to heliove baloniky, svietiace... nejak si to predstavte
Ja chcem k tomu to uviesť, že nejde až tak veľmi o záhadu, ak si prečítame o práci azda najgeniálnejšej bytosti národov Európy, akou bol pán Nikola Tesla.
aj v médiach takto klamú... Je tam vidieť aj to plátno. Horšie povedená
reklama mestu Trenčín asi chcela prilepšiť