Ma niekto nejaku skusenost s ufo, mimozemstanmi...? Myslite si, ze existuju? Ja som o tom presvedceny, vesmir je obrovsky, je smiesne si mysliet, ze Zem je jedina planeta, kde existuje zivot. A ked som mal asi tak 3 roky, tak som mimozemstana videl na vla
Tak neviem, ja som mimozemstana videl. Tuto diskusiu som mal zalozit v teme Mimozemstania, UFO, ale som si nevsimol, ze taka je, ale tak hadam to nevadi.
ale nemylsim ze je to napr, tycka ako pisal Insomnya alebo nejaky predmet ktory niekdo nemoze trebars z dialky identifikovat, to je podla mna indentifikovatelny predmet len nie sme schopny indentifikovat ho
podla mna je UFO lietajuci objekt ktore nie sme schopny nijako indentifikovat aj keby bol blizko nas a jasne ho vidime
Mimozemšťania môžu jestvovať, ale naše predstavy sú podľa mňa trocha detské. Kedysi v 16.-17. storočí boli tiež predstavy, že mimo Európy žijú ľudia s lopatou namiesto nohy, že sú bezhlaví a majú oči na pleciach a ústa na prsiach alebo že existujú ľudkovia malí ako palec...
A nič z toho sa nenaplnilo. Naše predstavy o mimozemšťanoch môžu byť rovnako naivné, ale možno budeme nakoniec prekvapení, ako sú nám podobní. Myslím, že najrealistickejšie ich zobrazil Star Trek.
Existencia mimozemstanov je aj podla oficialnej vedy viac nez pravdepodobna, ale podla vedy je velmi nepravdepodobne ze nejaka inteligentna forma zivota sa nachadza tak blizko zeme aby nas mohla navstivit. Ak chces vediet moj nazor - vobec sa nad tym nezamyslam, pretoze je tam tolko pravdepodobnosti a nepravdepodobnosti ze sa z toho v sucasnosti ziaden vysledok neda vyvodit.
podla mna tie lietajuce taniere zostrojili americania.mimozemstania podla mna neexistuju.ale druha planeta na ktorej existuje zivot moze byt.ved vesmir je nekonecny
pravdepodobnost, ze mimozemstania existuju, je obrovska, lenze ak aj je nejaka vyspela civilizacia v nasej galaxii, tak je daleko...ak su vsak v okruhu 80 svetelnych rokov, uz o nas vedia (vdaka za to patri hitlerovi)...teraz uz iba cakat
Ja si myslim ze si ludia myslai ze mozu zit len v podmienkach ako my! Co ked vydrzia mrazivu alebo uplne horucu teplotu? A nemusia vobec dychat a ani prijimat potravu.. Ved energia sa da ziskavat aj inak, lenze ludia ju vytvarat nevedia tak ako UFO... Inak aj na mesiaci bolo UFO a mam asi 2 knihy o nich. A este nieco, cital som si, ze UFO pristalo na zemi este ked tu boli praopice a ze oplodnili zenu a ta porodila polocloveko-ufona
Podla mna existuje UFO aj mimozemstania a vsetko....ja som pocula teoriu ze staroveki egyptania mali nieco s mimozemstanmy....lebo zevraj niektore ich hieroglyfi vyzerali ako helikoptera,niektore vraj ako Martania....neviem,ja osobne som ich nevidela,to tvrdi nasa uska vytvarnej.....ale neverim tomu,ze neexistuje ani jedna planeta na ktorej by bol mozny zivot.....
presne ako hovori Chemist. Nechapem preco vedci skumaju, ci je niekde napriklad voda, aby tam mohol existovat zivot, viem si predstavit, ze existuju tvory, ktore nepotrebuju vodu k zivotu, atd.
javoxy..ako si to mozes pamatat ked si mal 3 roky....a aj keby bol si este decko cize je to dost tazke uverit, ale na tie lietajuce kktiny verim...a je to pravda...v mexico city maju mimozemstanov kazdy den...takisto muzea a picoviny..aj v parizi je jedno takisto...a area 51 tak tam maju dokonca aj nejakych mimozemstanov...
Filippp3, predstav si, ze niektori ludia si pamataju aj na to, co bolo ked mali 3 roky. Nemozem za tvoju obmedzenu pamat. A na taky silny zazitok sa neda zabudnut, a viem celkom urcite, ze sa mi to nezdalo ani nic podobne. Nesiel by som ako kokot cely zivot o tom rozpravat, keby som si tym nebol isty.
Javoxy ale ono je tomu ťažko uveriť, pretože trojročne decko ma strašnú fantáziu. Čo konkrétne si videl ? svetlo na oblohe, pohyb v lese, ufóna v záhrade ?
V noci som sa zobudil a nemohol som sa pohnut vobec, a potom do izby vstupila taka biela ziariaca postava, ktora sa na mna pozerala. Potom po chvili odisla a ja som sa mohol uz normalne hybat.
1. Javoxy a jaq ty mimozemstania vizerali?????? pls, moc ma to zaujima. aj ja verim na mimozemstanov a podla mna prave oni stvorili alebo nejak naklonovali zivot na zemi pred milionmi rokov a doteraz nas sleduju mozno maju nejake vesmirne lode a .... saq kolki ludia ich videli!!!!! pr. ufo... mozno kruzia okolo zeme ale my ich nevidime lebo poznaju neviditelnost.....
a teraz vazne ja osobne som presvedcena ze vo vesmire niesme sami, mala som prilezitost vidiet nieco zaujimave... ale urcite to niesu zeleni muzickovia.. ja si skor myslim ze existencia niekde inde, je mozno taka ako na zemi (ludia, zvierata) akurat o par tisic rokov pokrocila alebo zaostala.. takze bud tam uz ludia maju liek na kazdu chorobu alebo este stale lovia mamutov...
Minonka - az tak do detailov si to nepamatam, predsa len mal som 3 roky. Ale co si pamatam, tak vysoky mohol byt tak 1,5 metra, bol bledej, asi bielej farby a tak ziaril v tme. Ale vravim, uz si presne nepamatam.
javoxy sry ale podla mna to je totalna pcovina nesnivalo sa ti to nahodou ako fakt no tak trojrocny a zaketo vidiet hm?a nevidel si na com prisli abo take nieco?ako nepochybujem o tom ze niekde vo vesmire niekde nieco take nejestvuje ale no neviem heh
Brezo19 - nemohol som vidiet na com prisli, pisal som, ze som sa v noci zobudil, nemohol som sa vobec pohnut, a potom vstupil do dveri mojej izby. Myslim, ze viem rozlisit, kedy sa mi nieco sniva a kedy je to skutocne. Nemam uz o tom chut hovorit, aj tak mi to nik neveri, tak mozte ist do pici a byt zaslepeni a verit, ze ziadny mimozemstania nie su. Vlastne to vobec nie je moja starost niekoho o tom presviedcat. Len som chcel vediet, ci niekto nema podobnu skusenost, to bolo cielom mojej diskusie, a nie sa tu s kazdym hadat, ze sa mi to nesnivalo.
Asi pred rokom sme boli s kamošmi vonku setko pohode zrazu sme nieco uvideli letlo to nad zemou asi 10m bolo to dlhe 2-5 m kks vazne doteraz si neviem co to mohlo byt ze by to bolo UFO ??..
Letelo to vazne potichu ,preleto nam to ponad hlavy svetci sme boli stoho uplne na nervy nevedeli sme co si o tom mame misliet zrazu to nabralo rychlost a zrazu to len tak zmizlo za kopcom nedaleko chvilku sme vyckavali .. a tu zrazu to znova vyletelo hore neslo to ziadnym smerom len to tak lahucko vyletelo hore a zrazu to ufrcalo do hor ..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
Vysvetlenie:
UFO je neidentifikovaný lietajúci objekt.
Čiže, keď ja hodím tyčku a vy nebudete vedieť, čo to je, tak pre vás to bude UFO
ale nemylsim ze je to napr, tycka ako pisal Insomnya alebo nejaky predmet ktory niekdo nemoze trebars z dialky identifikovat, to je podla mna indentifikovatelny predmet len nie sme schopny indentifikovat ho
podla mna je UFO lietajuci objekt ktore nie sme schopny nijako indentifikovat aj keby bol blizko nas a jasne ho vidime
A nič z toho sa nenaplnilo. Naše predstavy o mimozemšťanoch môžu byť rovnako naivné, ale možno budeme nakoniec prekvapení, ako sú nám podobní. Myslím, že najrealistickejšie ich zobrazil Star Trek.
pravdepodobnost, ze mimozemstania existuju, je obrovska, lenze ak aj je nejaka vyspela civilizacia v nasej galaxii, tak je daleko...ak su vsak v okruhu 80 svetelnych rokov, uz o nas vedia (vdaka za to patri hitlerovi)...teraz uz iba cakat
a teraz vazne ja osobne som presvedcena ze vo vesmire niesme sami, mala som prilezitost vidiet nieco zaujimave... ale urcite to niesu zeleni muzickovia.. ja si skor myslim ze existencia niekde inde, je mozno taka ako na zemi (ludia, zvierata) akurat o par tisic rokov pokrocila alebo zaostala.. takze bud tam uz ludia maju liek na kazdu chorobu alebo este stale lovia mamutov...
Brezo19 - nemohol som vidiet na com prisli, pisal som, ze som sa v noci zobudil, nemohol som sa vobec pohnut, a potom vstupil do dveri mojej izby. Myslim, ze viem rozlisit, kedy sa mi nieco sniva a kedy je to skutocne. Nemam uz o tom chut hovorit, aj tak mi to nik neveri, tak mozte ist do pici a byt zaslepeni a verit, ze ziadny mimozemstania nie su. Vlastne to vobec nie je moja starost niekoho o tom presviedcat. Len som chcel vediet, ci niekto nema podobnu skusenost, to bolo cielom mojej diskusie, a nie sa tu s kazdym hadat, ze sa mi to nesnivalo.
www.sk.rael.org
je len otázkov času kedy prídu.
Letelo to vazne potichu ,preleto nam to ponad hlavy svetci sme boli stoho uplne na nervy nevedeli sme co si o tom mame misliet zrazu to nabralo rychlost a zrazu to len tak zmizlo za kopcom nedaleko chvilku sme vyckavali .. a tu zrazu to znova vyletelo hore neslo to ziadnym smerom len to tak lahucko vyletelo hore a zrazu to ufrcalo do hor ..