keďže sa v lete veľmi nemaľujem rozhodla som sa že si dám umelé mihalnice
tak sa chcem spýtať tých ktoré ich už vyskúšali či sú lepšie ako si dávať každý deň špirálu, ako dlho vám vydržali a za akú cenu ste si ich dali spraviť prípadne kde
radsej by som si dala kazdy spiralu, ved to zaberie max.3 minuty...umele mihalnice su podla mna hnusny fake, take zle ako prehnane opalenie zo solarka, alebo hnusne gelove nechty
@momoglamorous tiež radšej používam špirálu lenže keď v lete idem niekde k vode alebo k moru vyzerám fakt nádherne a to aj s vodeodolnou špirálou takže na taký mesiac, dva je to aj clekom praktické...a určite by som si nedala nejaké 2 centimetrové iba jemne predĺžené
Dá sa to samozrejme aj dobre spraviť a keď si nalepíš takéto trsy nie na husto ..len tak jemne ... tak ti to vydrží hádam aj týždeň ...sem tam možno nejaká odpadne ,že budeš musieť dolepiť
@mia246 s čím si si to prilepila že ti to tak dlho vydržalo ? ja som mala raz na plese a kým som došla domov všetky sa poodlepovali :/ a niektoré medium su kratšie ako moje prirodzené
mám umele riasy....a nalepím si ich ked chcem, ale vela babám z nalepených rias vypadali ich vlastné, lámu sa im....radšej si davať maskaru ako byť bez rias
Neoplati sa to na bezne nosenie kazdy den pokial nemas tie svoje nejake extra kratke alebo velmi riedke. Ci uz tie trvale co su na par tyzdnov alebo nalepovacie.
na bežné nosenie je to podľa mňa blbosť, nakoľko to nalepovanie zaberie kus viac času ako špirála a nevyzerá to príliš prirodzene, ale na nejakú špeciálnu príležitosť, fotenie... prečo nie?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
Dá sa to samozrejme aj dobre spraviť a keď si nalepíš takéto trsy nie na husto ..len tak jemne ... tak ti to vydrží hádam aj týždeň ...sem tam možno nejaká odpadne ,že budeš musieť dolepiť
@klaudikanajlepsia týmto ... preboha ak máš také dlhé mihalnice tak načo ti to je ? jedna špirálka a ideš si