ked robim dlho do noci nieco, tak si dam kvapky a ziadny problem www.docsimon.sk/article_images.php?action=sendtype&type=9&id=142 teraz je aj obdobie alergicke takze oci dostanu zabrat...
karči aj mňa bolia oči v poslednej dobe dosť často a citim že su unavené ... ale nemaju kedy oddychovať ani okrem noci a davam im zabrať ... kedysi som mal ten vizin a ani ti neviem povedať či to vlastne fungovalo ...
chod k očnému či nahodou nemáš suche oči,to je teraz dost časty jav kedže vačšinu dna presedníme pri monitore a pri tom sa znižuje frekvencia žmurkania,normalne by sa malo žmurknuť raz za 5 sekund
Druhy rok na vš ma začali neskutocne bolievat oči + mininalny pocit zhorseneho videnia... do oči si stale kvapem systane a ked nestacia kvapky a vramci moznosti minimalizovanie tv a nb tak si dam tie moje bez mala imidžovky a max za tyzden je všetko ok ... ak ti ale nepomože oddych a kvapky skusila by som očne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Ale mna to uz nespasi
*_*
inak studené uhorky, tma a spánok
ale uz som si kupil kvapky do oci, visine a ociankove kvapky, a vyzovove doplnky, a mrkvu, a super