same teorie a ani jeden fakt...vraj existuje nejaka kovova kniznica a podobne blbosti a ten co vedel kde je umrel a nestihol povedat ako sa tam da dostat a zaver je nasmiesnejsi lietadlo vletelo dierou na pole do stredu zeme ak by bola taka diera na pole tak by si ju asi niekto vsimol a tie kecy o tom ,ze pod zemou ziju mimozemstania... kecy bez dokazov...
podzemne mesto ktore je v hlbke cca 40m porovavaju s podzemnou civilizaciou zijucov min 5km ci kolko no neviem...
no nemyslím si že by bola zem dutá a že tam žije nejaká vyspelá civilizácia. skôr mi príde reálnejšie že aj keby nás nejaký mimozemšťania v minulosti navštívili tak prišli z vesmíru. a tomu že by bol ten Byrd našiel cestu do stredu zeme a že sa tam stretol s nejakou civilizáciou tak tomu by som uverila možno keby mi to on sám povedal a možno ani vtedy nie...ale o tom že mimozemšťania existujú nepochybujem.
@method myslim si ze nieco na tom pravdy urcite bude, a s tymi jaskynami to moze byt aj pravda ze sa pred niecom, niekym ukryvali ale nik nevie aka je ozajstna pravda, kvoli nasej vlade a hlavne tej americkej ktora vsetk uspsne utajuje dufam ze sa dockam raz poriadne a hlavne pravdiveho vysvetlenia ako to ozaj bolo a je ale aj tak dobry film
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
same teorie a ani jeden fakt...vraj existuje nejaka kovova kniznica a podobne blbosti a ten co vedel kde je umrel a nestihol povedat ako sa tam da dostat a zaver je nasmiesnejsi lietadlo vletelo dierou na pole do stredu zeme ak by bola taka diera na pole tak by si ju asi niekto vsimol a tie kecy o tom ,ze pod zemou ziju mimozemstania... kecy bez dokazov...
podzemne mesto ktore je v hlbke cca 40m porovavaju s podzemnou civilizaciou zijucov min 5km ci kolko no neviem...