ty koks tak ja nevem co si mam o tom mysliet ...ale tak pravdepodobne asi teda bool a mozno je aj teraz daky upir medzi nami ...ale taketo veci ma fakt zaujimaju...
zaujimave
...
@3 nemyslim si ze tato diskusia bola zalozena kvoli twilightu.. twilight nie je jediny v ktorom sa akotak prezentuju upiri,tak neviem preco zakazdym ked sa spomenie upir si predstavite twilight..
nebudem sa hrat ako niekto na velkeho machra ktori vsade bol a vsetko videl... ak je kapacita ako vedec ktory pracu spracoval co i len 1 percentne pripustit ze na legende moze byt cosi pravdy ja to spochybnovat nebudem....avsak pride mi to nepravdepodobne
Viete čo? Ja si myslím ,že to mohla byt pravda , pretože existujú a existovali ludia s urcitou chorobou ,ktora sa nazýva porfiria. Viem to preto, lebo aj ja ju mam. Prejavuje satak ,že človek je moc bledy (biely) , nemože chodit na slnko ma nedostatok zeleza v krvi...a tym padom mu aj chuti krv. V minulosti to este netušili,že sa to da liečit asi sa ani nedalo tak. si zelezo v krvi doplnali pitim krvi z zdravých ludí.. Blbé čo? este že žijem v tomto roku haha.. Ale je to dost zvlaastne mat taku chorobu... stale sa mi vysmievaju ,že som upír DDDDDD
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
zaujimave
...
a k veci : Podla mňa upírom bol a to že existujú aj teraz upíri je tiež dosť možné - môže to byť chápané ako psychická porucha