Teraz kamošky sa chystajú po 2x, keďže ich 1x neprijali. Tam sa dostať, veľký problém. Biológia a chémia prijímačky..
Jedna kamoška zacvakala za doučovanie 800€ dokopy v prepočte a teraz sa hlásila znova a znova prijímačky..
Študuješ tam?
Ako fakt je problém sa tam dostať. Si spočítaj všetky modelové otázky. Poznám kopec ľudí, ktorí robili prijímačky a nespravili. Boli to prevažne jednotkári, dvojkári. Ale, najviac ma sere, že prevažne sú tam prijatí tí študenti, ktorí vložia do obálky €. A keďže tu funguje/fungovalo na UPJŠ, je to smutné.
@anitchka no podla mna toto je najvacssia blbost na doucovani preto chodis aby si sa lepsie pripravil a lepsie si rozumel veciam a nie pretoo ze si hlupy
Na medinu nepotrebujes nic viac len vytrvalost a sadnut si na zadok a ucit sa ☺ kazdy z naas si svoje vedomosti takto ziskal nenarodil sa tak ze uz mal vedomosti v hlave .... a nemyslite si ze treba byt geniusom aby ste mohli ist na tuto skolu to su blbe odrozpravsnia
@eliska1234 pozri, mam strasne vela znamych a kamosov co isli na medicinu. A na doucovanie chodili aj lepsi aj horsi. Ti lepsi by sa podla mna dostali aj bez toho a ti horsi sa nedostali ani s doucovanim, lebo na to proste nemali. Ano treba vytrvalost, ale nie kazdy na to proste ma. A kebyze sa dostanu, tak by mali podla mna dost velky problem tam. A neviem nevidela som kosicke testovnice, ale videla som do prahy na karlovku a fakt ti na tie otazky netreba doucovanie, ale ved ked sa chce niekto lepsie pripravit tak ok. Ja len vravim, ze toto je este nic oproti tomu co ta tam potom caka.
@anitchka neviem co je vo vnutri..... to sa len potom dozviem ked sa tam dostanem... ale doucovanie nie je take nepotrebne napr. keby si niektore veci by si aj vedela ale vskole si prave nebola alebo si na prvy raz nepochopila...ja chodim na doucko (privat) nie co je na skole a velmi vela mi pomohlo
@anitchka a ja mam aj take skusenosti ze vsetky moji znamy ktory chceli is na medinu chodili na doucky a sa tam aj dostali na prvy raz... ja si myslim ze s doucovanim mas vacssiu sancu sa tam dostat ako keby si len sama studovala otazky
@anitchka a najma chemia je taka k torej iste potrebujes pomoc tam su take veci napr. priklady ale aj ine veci.tam musis veciam rozumiet a ktomu potrebujes vysvetlenie
@eliska1234 dobre, ocividne nechapes co sa ti tym snazim povedat ale ok. Nestaci ze sa tam clovek dostane, hovorim ti ze prijimacky su oproti tomu este nic.
tak to je iste nemoze byt prijimacka na jednej urovni s tym co je vo vnutri ale nejak musis zacat... ako budes zvladat to vo vnutri to sa tam dozvies na vlastnej kozi ale ked ani prijimacku nezrobis tak sa to nikdy nedozvies... ja mam som na tom ze ked sa na prijimacky dost dobre sa pripravis tak pojde to aj vskole
nema niekto tu konkretne skusenosti s prijimackami ze ako to tam prebieha ? konkretne som pocula ze kalkulacku nemozeme mat ale da sa do testovnice pisat ? alebo dostaneme cisty papier ? ako je to tam s psp tabulkou? molove hmotnosti mame vediet tiez naspamat ? a cas mozeme pozorovat ci len nam poslednu pol hodinu nas upozornia..... keby niekto mi vedel odpovedat na tieto otazky vdaka
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
Jedna kamoška zacvakala za doučovanie 800€ dokopy v prepočte a teraz sa hlásila znova a znova prijímačky..
Good luck.
Študuješ tam?
Ako fakt je problém sa tam dostať. Si spočítaj všetky modelové otázky. Poznám kopec ľudí, ktorí robili prijímačky a nespravili. Boli to prevažne jednotkári, dvojkári. Ale, najviac ma sere, že prevažne sú tam prijatí tí študenti, ktorí vložia do obálky €. A keďže tu funguje/fungovalo na UPJŠ, je to smutné.
Tie otazky mam doma, je ich 3000.. Chémia? 70% veci pekne logicky odvodis, 30% bielenie
Biola? 80% memorovanie 20% musis rozumiet genetike
Zzzzzzzzzzzzzzz
Takže študuješ medinu? Nebo sa chystáš?