Zobral by som si čo najmenšiu sukňu - asi veľkosti väčšieho opaska - potom nejaké vyzývavé tangá - alebo najlepšie nič - potom nejaké tričko s obrovským výstrihom - najlepšie polopriesvitné - určite červenú podprdu A myslím že veľa práce nebudem mať
no tak keby som chalan a mam balit tak to robim asi tak ako ked som dievca - nijako ale mozno by som ako chlapec bola odvaznejsia takze asi by som sa usmievala a chvalila drobnosti ale nie prilis aby si baba nemyslela ze som tepla - teply
ja keby som bol (v respektive bola) dievca tak by som si nepustil(a) k sebe hociakeho idiota ale zasa by som drasticky neodbijal(a) vsetkych poctivych snazivcov o moju priazen (viem aky je to pocit )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
no tak keby som chalan a mam balit tak to robim asi tak ako ked som dievca - nijako ale mozno by som ako chlapec bola odvaznejsia takze asi by som sa usmievala a chvalila drobnosti ale nie prilis aby si baba nemyslela ze som tepla - teply