somarina ....vlastne to asi zalezi od toho ze ake "skusenosti" mate vy....kebyze to je 1. krat určite dačo skusené...chapete ja nič ...ona nič....to už jak by len dopadlo ....ale keď už mate dačo za sebou....aj tak neviem no......panny ? .....fakt ja osobne radšej asi niečo skusené......
nechapem tak celkom panicov čo pišu že samozrejme že panny ...šak trochu premýšľajte....ty budeš vystresovaný...ona bude vystresovaná...to čo už potom z toho môže byť ? ....každý chce skusenú ...len málokto si to dokáže sam pred sebov priznať .....a hlavne pred ostatnými.......
No nehovorim ze panny su zle ... každy bol raz pannou abo pannicom no a tak si myslim, že ked je skúsenny partner tak zrejne by chcel tiež skusenu partnerku ..ale ak by si nasiel pannu hej? tak ..ako tiez nevidim problem aspon si ju nauči ako bude chciet. Pripadne ona jeho
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
85 komentov
Mi muží máme radi pocit, že sme jej prvý.
Btw, panna nemôže byť dračicou? Veď ak dôjde k sexu, tak je pannou len chvíľu (pár centimetrov).
Mi muži máme radi pocit, že sme jej prvý.
Btw, panna nemôže byť dračicou? Veď ak dôjde k sexu, tak je pannou len chvíľu (pár centimetrov).
Tipy rady ohladne lasky, vzťahov, sexu... Niektoré témy len 18+
» s9.bitefight.sk/c.php?uid=44556...
//////////////////////////////////////////////////////////