Urob reklamu výrobku alebo čomukoľvek čo ťa veľmi nadchlo
Zadanie je jasné..
Urob dobré meno niečomu o čom si myslíš, že si fakt tú reklamu zaslúži. Môže to byť úplne čokoľvek.. (plemeno psa, pasta na zuby, webová stránka, jedlo, podnik... úplne čokoľvek s čím máš dobrú skúsenosť
cheesecake z mcdonald's - úplne ma ovládla tá chuť, niečo úžasné
tento "šklbač" je fakt ten najlepší aký som kedy mala, keď ho používam vo vani, vôbec to nebolí, mám ho už dva roky fakt super vec. » www.braun.com/sk/female-groom...
no a ešte je tu jedna stránka, ktorá ma nadchla? - to je silné slovo, ale potešila ma » zbohom.sk/... je to pre tých, kt.chcú vystúpiť z rímskokatolíckej cirkvi
traposina.. bezna banka vam za vase transakcie posle smku my vas posleme do pice.. vas raj j&t.. trapne cele v j&t nic nerobia chodia a kupat do bazenika ale neokradaju slovensko ale rovno norske fondy a ojebavaju kralovnu samostnu iba su uplne "super"
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
tento "šklbač" je fakt ten najlepší aký som kedy mala, keď ho používam vo vani, vôbec to nebolí, mám ho už dva roky fakt super vec. » www.braun.com/sk/female-groom...
no a ešte je tu jedna stránka, ktorá ma nadchla? - to je silné slovo, ale potešila ma » zbohom.sk/... je to pre tých, kt.chcú vystúpiť z rímskokatolíckej cirkvi
a firefox má pohyblivé témy čo som zistila len včera a veľmi sa mi to páči ^^
Ale inak, nie je toto v nejakom rozpore s pravidlami zakladania fóra, či sa mi len marí ?
čokoláda z lidla kotrú milujem lebo stoji 50 centov a je lepšia jak milka ale nazov neviem. A celkovo lidl lebo tam maju ozaj dobre veci za dobre ceny
ultras spisska nova ves
ďakujeeeem!!! som rád
A samozrejme neodolateľné ciboľkovo-smotanové Slovakia Chips!
A veľa, veľa iných vecí, ale toto mi ako prvé napadlo.