oklamala som jedneho uzasneho chalana,on neviem ze vsetko,co som mu hovorila je len klamstvo.......prerusila som s nim vsetky kontakty ale on stale bojuje o moju priazen,a ja neviem co mam robit.....myslela som,ze mu poviem pravdu,v kolkych veciach som ho
No je to na tebe, môžeš to tajeť, ale môžeš mu to aj povedať, ja si myslím, že ak ťa má rád pochopí a odpustí, ale si myslím, že v každom prípade by si mu to mala povedať, potom aspoň bude vedieť, čo sa stalo, prečo ho ignoruješ a rozhodne sa sám...
zalezi predsa na tom, akym stylom si klamala.Ak si ho klamala nejakou *hlupostou* co neni moc vazna, tak ak ta ma rad tak to pochopi, ale ak si ho naproklad tahala za nos nejaky cas ze ho mas rada a veci podobne,a teraz si si uvedomila ze uz to tak dalej nepojde, a bojis sa mu to povedat tak to je ina kava...v takom pripade mu to jednoznacne vysyp a ak sa potom na teba bude hnevat, tak si to predsa zasluzis,nie? ale viem ze toto su len take ramcove situacie, zivot vie, a aj byva ovela zlozitejsi....
súhlasím z 1ka, ale netreba všetko bať váždne no tento krát si si podpílila svoju vetvu, ten pád bude ríchli keď mu to povieš (pravdu) ale ten dopad nechcem vidieť.
spravila som chybu ale uvedomila som si ju uz v zivote to nespravim je mi nanic a chcem sa zabit ale aj tak je mi hrozne nikdy si to neodpustim a budem si to vycitat do konca zivota chodila som z jednym kamaratom von a spala som unho nic sa nestalo ale on si mysli ze ano nemozem dalej zit lebo si neda povedat nemozem mu to vyhovorit
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
a ked si vedela, že je taky užasny, prečo si mu klamala?
Hovorte vzdy pravdu a nebude vas dobiehat loz..
ze si ho podviedla s inym
alebo ze si mu povedala ze mas 22 a ze tvoj otec je milionar?
Sak popis v com si klamala