on nedokázal za 12 rokov nič. totálne nič. je to obyčajný táraj, ktorý lezie na nervy každému, a opakujem nedokázal nič. ľudom, ktorí to najviac potrebovali posielal robiť za 61,60 na aktivačné práce, tí, ktorí pracovali na dohodu na 4 hodiny dal chabých 198 eur. dobre vedel za tych 13 rokov kolko bol, že keby človek ktorý robí viac ako 4 hodiny, by mu musel zaplatiť aj stravné denne cca 4 eur. to som mal aj ja kedysi ked som robil na dohodu. 4x21 prac. dní čiže niečo cez 80 eur ešte k tomu. nie on spravil tak, aby nikto to nedosiahol. hanba obrovská. ľudia ktorí najviac potrebovali mať v tomto zvýšenie tej výplaty dosiahli to, že aj tým, ktorí vykonávajú absolvenstskú prax dostanú 139,63. Keď som robil absolventskú prax ja, suma na výplatu bola 198 eur.... čo to znamená. O takmer 60 eur! a toje veľmi veľa... o takmer 60 eur ponížil sumu na výplatu mladým, tým, ktorí sa rozbiehajú a najviac potrebujú. miesto toho sa snaží neproduktívnym občanom podporami zalepiť oči a kadejakým darebákom. hanba! tým, ktorí pracujú ponížil o 60 eur. hanba mu vieš!!! toto je obyčajný sociálny netvor a povedal by som to každému. každý, kto sa kus vyzná do ekonomiky vie,že predchádzajúca vláda bola banda zbojníkov, ktorí zbíjali na daniach poctivých podnikateľov, žmýkali z nich kožu, následne oni si nemohli dovoliť zamestnať viac ľudí. Následkom čoho bolo prepúšťanie, a následne takých z úradov prace pre nespoluprácu vyhadzovali. v praxi to znamená, že teda študovaný inžinier, ktorý prišiel o prácu, išiel na upsvar, a odmietol prácu na dohodu napríklad upratovať v tescu alebo kauflande za 150 eur na dohodu, toho hned vyradili, a tým pádom sa stal v očiach štátu "zamestnatný" je neuveriteľné že tieto sociálno psychopatické ľavicové extrémistické zákony si presadzovali neuveriteľných 12 rokov. každý kto sa vyzná d ekonomiky vie, že minister financii, minister práce boli ľudia na nesprávnom mieste, totálni diletanti, ktorým išlo len o to, aby dostali 10 litrov mesačne, možno aj viac, a na ostatných sa z vysoka vykašlali. zasratou metlou ich konečne koncom februára vyhnali.
AKO VIEM podla zakona sme si všetci rovní.murár ,úradník ,herec,športovec,prezident,bezdomovec, atd.Každý kto stratí prácu môže požiadať o poporu v nezamestnanosti .alebo sociálnu davku,keď sa to niekomu zda málo nech si hlada prácu v inom obore.
minulých a aj terajších politikov a poslancov naložiť na dobytčí vagón a vyviesť do tramtárie, odkiaľ by sa nikdy nemohli vrátiť...
každy len sľubuje a keď sa dostane k moci čo spraví?! viď Matelko...
špiny, hajzli, zlodeji, mafiáni neskutočné oberkokoti a oberkokotky...
môžete čakať, že niekto niečo urobí pre Slovenskú žobrač, tu pomôže len jedno, nová revolúcia, ale nie taká, aká bola za toho vyjebanca - ožrana Havla...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
každy len sľubuje a keď sa dostane k moci čo spraví?! viď Matelko...
špiny, hajzli, zlodeji, mafiáni neskutočné oberkokoti a oberkokotky...
môžete čakať, že niekto niečo urobí pre Slovenskú žobrač, tu pomôže len jedno, nová revolúcia, ale nie taká, aká bola za toho vyjebanca - ožrana Havla...