Ale lebo oni meraju ludskost podla toho ci jes zvierata z dovodu ze ludia vedia rozmyslat cize na nich nezalezi, nad kanibalizmom by sa tiez nezamyslali v takej rovine ci to je normalne, lebo zvierata su top bezbranne a ak ich chranis tvoja moralka je v suchu.
@lenuli Prečo by to malo byt prijebané? Náhodou s tou morálkou má úplnú pravdu. Irituje ma to doslova primitívne správanie niektorých ľudí, čo dookola obhajujú práva zvierat atd. a pritom ľudí doslova nenávidia - presne tak, usvedčujú sa morálnymi argumentmi - napr. bezbrannostou zvierat. Mám na dvore hromadu mačiek, starám sa o ne a neublížil by som im, ani inému zvieratu - ale nebudem dookola omieľať o ich právach, na úkor snaženia sa o Morálne správanie voči ľudom...
@james98 pretoze je chore pozerat sa na vsetko len z jednej perspektivy. Ano, vela ludi neje maso prave kvoli tym moralnym dovodom, ak cakas ze to tu zacnem obhajovat, tak ta musim sklamat, pretoze k nim nepatrim. Takze k tomu poviem len tolko, ze mnoho ludi sa stravuje vegansky z uplne inych pricin, castokrat aj nedobrovolne, zo zdravotnych dovodov. Vela ludi ma intoleranciu na mlieko, a maso (najma to dnesne zo supermarketov prepchate hormonmi a antibiotikami mnam mnam zdravucke proteiny vsakze) tiez nie je zrovna ok a superzdrave jest kazdy druhy den, pripadne aj castejsie, ako je dnesna spolocnost zvyknuta...a to by mohla skusit pochopit aj @sapphirizing , namiesto tych ironickych moralnych vyplodov, ktorymi som sa nechala zial uniest
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov